torstai 10. kesäkuuta 2010

Erilaista arkea

R: Oon viettänyt viime päivät (tai oikeastaan yöt) Salossa porukoiden luona, joten en ole oikeen ehtinyt/jaksanut bloggailla. Bloggailu yleensä jää heti jos arki on erilaista kun yleensä, ehkä en osaa blogata kun kotona? No yritetään nyt kuitenkin vaikken kotona vielä olekaan.. Onneksi on sentään oma kone niin saa kuvat laitettua koneelle ja muokattua normaaliin tapaan. Oon taas räpsinyt vähän kuvia, kyllä toi uusi objektiivi on ihana. Vielä kun oppisi käyttämään sitä (ja kameraa) paremmin, että saisi kaiken hyödyn irti.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Niin ja oli mulla oikeen asiaakin. Maanantaina oli tipahtanut postiluukusta saapumisilmoitus, vaikken ollut tilannut mitään. Lapussa luki että kosmetiikkaa olisi tulossa ja lähettäjänä Loreal.

Photobucket
Photobucket

Tällainen setti paljastui laatikosta. Ihan kiva. Sille kosmetikalle olisi enemmän käyttöä, eihän mulla olekaan kun joku muutama shampoo+hoitoaine kotona.. Eiköhän nämä kuitenkin käytettyä tule!! Olin siis voittanut nämä Kotivinkin arvonnasta, jeejee.

Mä taidan nyt mennä ulos ottamaan aurinkoa, ja lukemaan, oon jo toisessa Stieg Larssonin kirjassa. Ne on hyviä. Ja jänniä.

3 kommenttia:

 1. Kivan kesäisiä kuvia ja kävimpäs äänestämässä kuvaasi! :)

  VastaaPoista
 2. Mikä uus objektiivi sulla on? :> me taidetaan käydä ostamassa mulle lauantaina uuus objektiivi, jeee! :)

  VastaaPoista
 3. Sups: jee kiitos :)

  noraa: EFS 55-250mm f/4-5.6

  VastaaPoista