torstai 3. kesäkuuta 2010

Ben and Jerry. The only two men that really understand woman

R: Tänään on ollut taas ihanan aurinkoinen lomapäivä! Otin melkeen koko päivän aurinkoa parvekkeella, luin Dan Brownin Kadonneen symbolin (aloitin eilen ja luin tänään loppuun, vähän jäin koukkuun), leivoin raparperipiirakkaa ja tein ruoaksi makaroonilaatikkoa. Illalla lähdettiin käymään Prismalla jätskillä ja kamera lähti (luonnollisesti) messiin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kiivettiin tollasen ison mäen päälle, en oo ikinä ees tajunnut kuinka jyrkkä se on, kun aina vaan menee siitä ohi! Meinas kyllä nousta herrat Ben&Jerry ylös kun tuolla pompin.. Maistoin tänään ekaa kertaa tätä jätskiä ja hyi, ei kyllä ollut yhtään mun makuun. Nähtiin myös kiva yllätys ala-asteen pihalla, sinne on tullut kori! Arvatkaa kuka on ihan fiiliksissä? Meillä ei oo tässä lähellä ennen ollut koreja, lähimmät on ties missä.. Nyt pääsee heittelemään, ihanaaa! Niin ja bongattiin me pari oravaakin, harmi etten onnistunut nappaamaan niitä yhteiskuvaa, niillä oli kiire pois.

Mä taidan nyt linnoittautua seuraavaksi pariksi tunniksi tv:n eteen, flashforward ja lost tulee! Molemmista taitaa tulla tokavikat jaksot tänään, iik! Miten pärjään sitten kun ne loppuu? Oon niin tottunut siihen että torstai on ihan ehdoton tv ilta. On muuten muutaman kerran meinnannut jo katsoa Lostin päätösjaksot netistä, mutta en viitsi. Haluan pitää jännitystä yllä..

P.S Salolaiset hei, meillä on salon suurkirppiksellä pöytä, kandee käydä tsekkaamanssa pöytä nro 149!

5 kommenttia:

 1. oletpa saanut hienon kuvan oravasta! vähän söpö:)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: joo, harmi että sen kaveri ehti juosta karkuun :)

  Ninnisi&Mongusti: kiitos!!!

  VastaaPoista
 3. Dan Brownin kirjat on ihan loistavia :)

  VastaaPoista