tiistai 22. kesäkuuta 2010

Bees&Honey

R: Mä olen taas majoittunut Halikkoon torstaihin asti kun olen aamuvuoroissa. Ihan kiva täällä on olla, saa ainakin aamuisin nukkua pidempään. Kävin tänään töiden jälkeen kirjastossa lainaamassa matkaoppaita, matkakuume nousee.. Olin liikenteessä tällaisessa asussa, joka kieltämättä näyttää kuvissa vähän tylsemmältä kun oikeasti. Tai sitten se vaan oli tylsä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Legginssit on bikbokista, t-paita hm:stä, vyö onlystä ja kengät vagabondin. Hah, toi vika kuva piti laittaa ihan vaan hiusten takia, nätti kampaus vai mitä?

Photobucket

Ja viikon luontokuva. Oon aika ylpee itselleni että uskalsin mennä noinkin lähelle tota ampiaista (tai mikä mehiläinen onkaan). Nyt voisin selailla uusimman Trendin läpi ja sitten nukkumaan, kolme yötä Milanoon!

5 kommenttia:

 1. Riikkaa, mis oot kesätöis?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: tack!

  Anonyymi2: Just jossain kommenttiboksissa mainitsinkin, mutta oon siis Salossa yhdessä elektroniikka-alan yrityksessä.

  VastaaPoista
 3. Aa, okei. En ookaan nähny aikaisempaa, tai oon ollu huolimaton lukija :D olisko Nokia? En mä salosta pahemmin muuta tiedäkään, siitähän se kuuluisa onkin.

  VastaaPoista
 4. Ei oo Nokia, ne ei ota ollenkaan kesätyöntekijöitä huonon tilanteensa takia. Harmi kyllä, se oli kiva työpaikka, siellä tuli vietettyä kivasti aikaa tossa välivuosina ;) Ajattelinkin että turhaan täällä mun työpaikan nimeä mainitsen, koska kukaan ei kuitenkaan tietäisi sitä, tuskin säkään ;)

  VastaaPoista