perjantai 14. toukokuuta 2010

vielä vähän

J: Voi vitsi kun on kiva ilma! Olin heti aamusta kaupungilla käymässä (mitään kivaa ei löytynyt) ja iltapäivällä olen loikoillut parvekkeella ristikkoja tehden ja dataillen. Ihan kesäfiilis, ei voi muuta sanoa!
Oon sen verran epäedustavan näköinen, että tämän päivän asun sijaan voisin heittää tänne keskiviikon Tallinnan reissulta pari asukuvaa. Sain tänään vasta noita Riikalta, siksi oon taas vähän jäljessä. Oon huomannut, etten koskaan jaksa kuvata jos oon Riikan kanssa jossain.. :D

Photobucket
Photobucket

Photobucket

Shortsit Vila, kengät, neule, tuubitoppi, laukku ja hattu h&m. Olipas taas henkkamaukka painoitteista..

Ja sitten vielä sen mun yksi ainoa ostos sieltä Tallinnasta:

Photobucket

Hame Pull & Bearista n.10€. Irl hame on vielä kivempi! Oon aika tyytyväinen ostokseeni. Zarasta löysin lähes täydelliset farkkushortsit, mutta haluamaani kokoa ei ollut enää jäljellä. Harmi, sillä kesä tulee, enkä omista yksiäkään kivoja farkkushortseja! Eikä mistään tunnu löytyvän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti