torstai 13. toukokuuta 2010

Terassi

J: Tästä piti tulla mökkeilypäiviä, mutta jäätiinkin Saloon. Katsoin aamulla vaan ikkunasta ulos ja luulin, että siellä olisi ollut ihan huono ilma.. Ilma kuitenkin muuttui ja nyt illalla olisi ollut mitä parhain mökkeilykeli, vähän harmittaa ettei menty. No, ehtiihän sitä vielä!
Oli tänään kuitenkin kiva päivä.. Käytiin korkkaamassa terassikausi. Kyllä kylmä päärynäsiideri maistuu hyvältä ulkona auringon paisteessa..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Salosta ei pahemmin löydy mukavia terasseja. Päädyttiin tällä kertaa Bar & Cafe Volumen terassille. Se oli aika pieni ja vaatimaton, mutta siitä pystyi kivasti seurata kaupungin liikennettä. Tai siis kaikkia niitä skoottereita, mopoautoja ja amisautoja, joita ohi ajeli useampaan kertaan..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kesä vähän yllätti mut ja kaikki kesävaatteeni on Raumalla. Gladiaattorit kyllä otin mukaan, mutten esimerkiksi yhtään kivaa toppia tai t-paitaa, jotka voisi pukea vaikka leggingsien kanssa! Tänään oli päällä Onlyn housut, H&M:n t-paita ja neule, Monkin kengät ja Seppälän laukku.

Nyt alan nukkumaan. Huomenna ajattelin käydä tarkastamassa Salon kirppisten tarjonnan ja ehkä kaupatkin. Tallinnasta ostin ainoastaan yhden hameen, voin esitellä sen joskus myöhemmin..

3 kommenttia:

  1. Kesäkelit yllätti mutkin, en jotenkin osaa pukeutua sään mukaan ollenkaan :-D

    VastaaPoista
  2. Petra: Jep, jotenkin outoa, ettei tarvii esim. takkia kun lähtee ulos:D

    VastaaPoista