torstai 13. toukokuuta 2010

Tallinna

Oltiin eilen Jennan kanssa tekemässä pieni visiitti tonne etelänaapuriin. Sellanen pieni päiväreissukin piristi ihanasti! Ja Tallinnassa aurinko paistoi eilen jo melkeen yhtä kivasti kun täällä tänään. Harmi ettei ehditty siitä pahemmin nauttimaan, aikaa maissa oli vaan alle 4 tuntia. Käytiin kiertelemässä kaupoissa, mutta vanhaan kaupunkiin ei harmi kyllä ehditty. Siellä olisi ollut kiva mennä vaikka terassille käymään.. Noo, ehkä ensi kerralla sitten.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Vaikka kierreltiin enimmäkseen kaupoissa, niin ei sieltä kyllä melkeen mitään mukaan tarttunut. Ehkä ihan hyvä niin, ainakin säästyi rahaa kesän lomareissuja varten. Voin esitellä omat pienet ostokseni joku kerta jos jotakuta kiinnostaa? Ostin aika epäriikkamaisia juttuja, taas!

Tänään on ollut kyllä aivan ihana auringonpaiste. Käytiin päivällä katsomassa se Robin Hood, tykkäsin siitä paljon. Vaikka leffa kesti yli kaksi tuntia niin kertaakaan ei tullut sellanen loppuis jo fiilis, eikä kelloa tarvinnut vilkuilla. Äsken käytiin Jaken kanssa pitkällä lenkillä ja kamala kun tuli oikeen kuuma vaikkei ollut edes takkia. Ihanaa, ehkä se kesä vihdoin tulee.. Otin muuten vähän taas kuvia lenkillä, niinkun melkeen joka kerta nykyään. Tykkään ihan sairaasti kuvailla, ja tekisi mieli laittaa niitä välillä tännekin, mutta jostain syystä tuntuu että mun kuvailut ei ihan kuulu tänne ja ettei ne ei kiinnosta ketään. Vai kiinnostaako metsälenkillä otetut (ja muutkin) kuvat?

3 kommenttia:

 1. mitä tollanen reissu tallinnaan maksaa? :o

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia. Onneksi nyt näyttää, että kesä tulee tänne meillekin! :)

  VastaaPoista
 3. nannasofia: meillä maksoi 6e per naama, viking clubin tarjous :D

  Maya: Kiitos, ja niinpä! Kesäkesäkesä, jeee...

  VastaaPoista