sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Samasta munasta

R: Olipas hauska ilta! Ihanaa, kyllä bloggailun parhaita puolia on ehdottomasti se, että tapaa uusia kivoja ihmisiä. Meidät oltiin kutsuttu tänään Katrin häiden jatkoille Dynamoon, Päätettiin treffata ennen sitä Mayan ja Sofian kanssa ja mentiin Amarilloon syömään.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jenna kävi hakemassa vähän brunaa solkussa ennen Amarilloa ja mä viihdytin itseäni sillä aikaa kuvailemalla.. Ja tosiaan solkun valossa otetut asukuvat ei ehkä ole mitään parhaita, mutta samapa tuo. Mulla oli siis päällä hm:n paita, koru, sukkikset, takki ja huivi, sisters pointin hame, dinskon kengät ja Italiasta ostettu laukku.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Amarillossa viihdyttiin suunniteltua kauemmin, kiitos ihanan polttariporukan! Saatiin Mike Whitemanin levyn ensipainos nimmarilla ja Mike vetäs oikeen yksityiskeikan meille. Muutaman juoman jälkeen osa miehistä linnoittautui meidän pöytään ja innostui mm. kertomaan totuuksia jeesuksesta ja siitä miten kaksoset saa alkunsa. Todella viihdyttävää! Lopulta jätettiin ihana polttariseurue Amarilloon ja suunnattiin Dynamoon. Oli kyllä hauskaa, tuli ainakin naurettua ihan kivasti.. Ja niin, tavattiin Jennan kanssa muitakin samasta munasta tulleita (=identtisiä kaksosia), hienoa... Kiitos tytöille vielä kivasta seurasta! Saatan muuten ehkä nähdä unia noista Marian upeista kengistä..

Nyt pitää mennä nukkumaan, huomenna suuntana Salo, pitää käydä juhlistamassa äitiä ja ehkä vähän Jannenkin äitiä..

3 kommenttia:

  1. olet tosi kaunis kahdessa ekassa kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: kiitos!

    Maya: niinpä :) Pian uusiksi!!

    VastaaPoista