sunnuntai 16. toukokuuta 2010

road trip

Onpas ollut taas ihana viikonloppu! Sisällä ei pahemmin tullut vietettyä aikaa, mutta ulkona puistoissa senkin edestä. Lisäksi autossakin tuli istuttua ihan kivasti.. Lähdettiin lauantaina aamulla Jennan kanssa kohti Tamperetta, jossa nähtiin liian pitkän tauon jälkeen kivoja tyttöjä. Tutustuttiin ton porukan kanssa kolme (!) vuotta sitten kun oltiin kaikki Länsi-Suomen Opistossa enkun kurssilla, ja sen jälkeen ollaan yritetty nähdä mahdollisimman usein. Harmi että ehditään näkemään ihan liian harvoin, usein on vaikea saada sovittua viikonloppua joka sopisi kaikille.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tampereella käytiin syömässä paikassa jonka nimeä en enää muista, istuttiin kahdessa eri puistossa, syötiin jätskiä, pelattiin pullon pyöristystä, juteltiin, juteltiin, juteltiin.. Illalla lähdettiin ajelemaan kohti Raumaa ja oltiinkin vasta aika myöhään perillä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nukuttiin pitkään ja aamulla kun herättiin ulkona näytti aika harmaalta.. Lähdettiin kaupungille aamupalalle ja siinä ruokapaikkaa etsiessä aurinko alkoi ihanasti paistaa. Päädyttiin lopulta muutaman mutkan kauttaan cittariin ostoksille ja piknikille pikku purolle kirkon taakse. Oli aivan ihana ilma, istuskeltiin auringossa ja mentiin katsomaan Tivoli Seiterän karkkisadetta, joka oli ehkä vähän pettymys. Me ihan oikeasti odotettiin että alkaa satamaan karkkia. Höh. Lopulta lähdin ajelemaan turkuun vasta joskus iltapäivällä, eli hieman suunniteltua myöhemmin.

Oli siis ihan super ihana viikonloppu, mun puolesta nämä ihanat kesäilmat sais jatkua vähintään elokuuhun asti. Heti kun aurinko paistaa niin olen ihan kamalasti energisempi, nytkin taidan vielä lähteä lenkille. Suomen kesä on niin lyhyt, että ei sitä kannata neljän seinän sisällä viettää!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta. Ja nättejä kesäkuvia myös:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta! Sekä Rauma, että Tampere on niin kauniita kesäkaupunkeja! <3

  VastaaPoista
 3. heiii ootte ollu ihan meijän hoodeilla! :)

  VastaaPoista
 4. Katoin ensin että kauhee lihamötikkä tossa tein piknik-ateriassa, mut se taitaakin olla vaan leipää tms.. :D

  VastaaPoista
 5. SaSo: kiitos :) Ihana viikonloppu olikin!

  Emilia: niin on :) Ja onhan tämä kotoinen turkukin..

  jutta: aijaa :D

  Riina: hahhaaa, joo kieltämättä näyttää ihan joltain lihamöykyltä. Oikeasti toi oli ihan sairaan hyvää leipää.

  VastaaPoista