sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Rakkautta ensisilmäyksellä

J: Olisko tässä syy vihdoin menettää se Asos neitsyys?

Photobucket
ON! Ellei tilillä majailisi tällä hetkellä kaksinumeroinen summa ja säästötilillä pyöreä nolla, tekisin heti tilauksen. Nyt joudun odottamaan ainakin palkkapäivään saakka, ennen kun tilaus lähtee. En voi olla tilaamatta. Noi on kaikki ihan täydellisiä.
Tehdää joku mun kanssa kimppatilaus! Anyone??

Ps. Mun "palaan vasta maanantaina blogiin"  ei oikein toteutunut. Tiedän, pitäisi lukea, mutta lukuinto ihan kadoksissa!

9 kommenttia:

 1. Mua on kans kovin houkutellu tilata taas jotain asokselta.. mut ikävä kyllä mulla on seuraavan kerran rahaa siihen vasta kesäkuun lopulla, jos sillonkaan :/

  VastaaPoista
 2. aAAAA Munkin on ihan pakko palkkapäivän koittaessa tilata asokselta taas :) En tosin kenkiin aatellut investoida, muta pari ihanaa mekkoa sieltä ainakin lähtis mukaan.. .:)

  VastaaPoista
 3. Mäkin haluan! Noi on kaikki aika täydellisii..

  VastaaPoista
 4. Tuisku: Mulla vähän sama tilanne :/ Heinäkuun alussa tulee vasta eka kokonaisen palkka ja ennen sitä on vaikka mitä rahanmenoa tiedossa. Odottelen sitä lottovoittoa ;)

  Enni: niin on! En ehkä voi tilata, kun en osaa päättää mitkä ottaisin.

  Klara: Mä voisin kanssa tilata vaikka mitä muutakin kun vaan noi kengät. Tai jotkut niistä. Palkkapäivä voisi olla jokapäivä..

  Riikka: Jep, niin on!!

  VastaaPoista
 5. ASOS houkuttaisi täälläkin, ainakin yhden takin verran. Kimppatilaus olis kyl loistava idea, sais ees toimituskulut puoliks. :)

  VastaaPoista
 6. Mä en ehkä kimppatilaukseen voi tulla mukaan oman tilini saldon takia, mutta jos haluisit tilaa mullekin parit kengät, voin antaa osoitteen mihin lähettää ne ;D

  VastaaPoista
 7. Jose: Totta, vaikka ei ne postarit ole edes enää niin paljon mitä joskus ennen saattoi tulla. Tai siis näin olen kuullut, koskaan en ole itse tilannut!

  Sara: Haha:DD En mä sit itsekään tilannut (vielä) mitään :P

  VastaaPoista