perjantai 21. toukokuuta 2010

Puolet pois!

J: Huh, mikä viikko takana. En ole yhtään päässyt nauttimaan lämpimistä ilmoista, vaan olen ollut joka päivä iltavuorossa. Oon lähtenyt kotoa viimeistään yhden aikoihin ja takas oon ollut vasta puoli yhdentoista jälkeen. Töissä on tosi raskasta, joudun seisomaan koko päivän (tai saisi istuakin, mutta mielestäni helmpompi seistä). Kaiken lisäksi siinä vieressä on melkein kolmesata asteinen uuni, joten lämpöä riittää.. Lisäksi oon joutunut kävelemään neljän kilsan työmatkat tuolla paahteessa, joten iltaisin oon aika loppu. Vapaahetket oon koittanut lukea maanantaiseen tentiin, tosin aika huonolla menestyksellä..

Pääsin tänään lähtemään jo kasilta, kun tein alkuviikosta pari ekstratuntia. Illan oonkin vaan ottanut rennosti! Kävin kotimatkalla ostamassa jätskiä ja poikkesin samalla Kappahlissa. Siellä oli kaikki korut puoleen hintaan, joten oli pakko napata pari mukaan..
Photobucket
Photobucket
Noi kolme koru maksoi yhteensä 8€, ei paha.

Ilta jatkui pitsalla! Oon lähes koko viikon elänyt pelkällä ruisleivällä ja ompuilla (en jaksa ostaa muita eväitä, valmisruuat on liian kalliita, enkä jaksa kokkailla ennen töihin lähtöä..). Tänään siis sain luvan herkutella!
Photobucket

Nyt menen vielä lukemaan vähäksi aikaa. Huomenna taas töihin, toiseen paikkaan onneksi ja vaan kuudeksi tunniksi! Viikonloppu menee taas nenä kiinni kirjassa, joten palailen varmaan vasta maanantaina!

Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Toi kahle-ranneke tms. on ihana!!

  VastaaPoista
 2. ps. olin sit samaan aikaan kommentoimassa sulle kun sä mulle :-D

  VastaaPoista
 3. Sofia: Niin on! Hih, hyvä tuuri ;)

  Iina: Niin on! Ja halpakin oli..

  VastaaPoista