lauantai 1. toukokuuta 2010

Pöffis

Nyt on vapusta selvitty! Mun juhliminen keskittyi eiliseen.. Tulikin sitten juhlittua oikein kunnolla, varmasti vastasi joidenkin monen päivän putkia.

Mentiin heti iltapäivästä sempunmäelle katselemaan ope-olympialaisia ja nauttimaan ihanasta auringosta. Ohjelmassa oli myös tyttöjen ja poikien välinen korismatsi, jonka tytöt luonnollisesti vei!

Photobucket
Photobucket
Kuudeksi suunnattiin keskustaan katsomaan Ganalin helmen pesua ja lakitusta.. Sää oli mitä mainioin, eikä vesisateesta ollut tietoakaan! Kerrankin näin päin.

Photobucket
 Photobucket

Lakituksen jälkeen haalarikansa vaelsi takaisin sempunmäelle, jossa oli ohjelmassa musaa.

Photobucket

Lähdin kotia kohti jo ennen muita, sillä sain pari ihanaa tyttöä kylään mun luo. Piti heitäkin viihdyttää! Tytöt oli tullut Turusta (ja Lohjalta) saakka Raumalle katsomaan Cheekiä. Cheek veti ihan mahti keikan, en ollutkaan nähnyt miestä ennen livenä. Eikä eilinen varmastikaan ollut viimeinen kerta!

Photobucket
Illan asusta ei tullut tämän parempaa kuvaa.

Photobucket
 Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tämä päivä onkin mennyt kotona sipsejä mutustellen ja leffoja katsoen. Paremminkin olisi tietty voinut ajan käyttää, sillä maanantaina on fyken tentti, enkä ole vielä aloittanut lukemista. Fysiikka ja Kemia eivät ole koskaan ollut mitään suosikkejani, joten saa nähdä miten tentti menee.. Tänään en kuitenkaan jaksa sitä pohtia, vaan menen nukkumaan. Pitää saada vähän viime viikon univelkoja pois, jotta jaksaa opiskella vielä yhden viikon!

7 kommenttia:

 1. Jännitin ihan hulluna et ethän ole julkassu niitä meijän yhteiskuvia! Ne tais olla kyllä aika pimeitä :D haha, mut oli kiva nähä!

  VastaaPoista
 2. Haha, oli joo kiva nähdä :D Olin ehkä "pienissä", joten pyydän anteeksi mun tyhmiä juttuja!
  Piti kyllä julkaista joku niistä, mutta ne tosiaan oli ihan tummia :/ ei niistä erottanut ollenkaan, keitä kuvissa on. PÖH.

  VastaaPoista
 3. No niin olin mäkin! Joten ei sillä niin väliä :D Mulla on tossa yks kuva, ja on vielä mun mielestä ihan hyväkin:D Saako sen laittaa ?

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmakuvia vapulta. Näytti olevan hyvä meininki :) Haalarit kuuluu niin vappuun jos opiskelee! Mullakin varmaan taas ensi vuonna on haalarit :)

  VastaaPoista
 5. mitää! poltaksä vai vaan pienissä?:D

  VastaaPoista
 6. Reetta: Kiitos, niin olikin :) Haalarit kuuluu ehdottomasti vappuun!

  Anonyymi: Joskus juhliessa vaan.

  VastaaPoista