maanantai 17. toukokuuta 2010

Panic!

J:Kuten Riikka jo kertoikin, oli aivan ihana viikonloppu! Muutenkin oli tosi kiva ja lämmin "loma". Tänään koittaa kuitenkin paluu arkeen ja ensimmäinen työpäivä. Vähän jänskättää! Inhoan aina ekoja työpäiviä.. Tai ekoja viikkoja, kun on vielä ihan pihalla kaikesta. Koitan kuitenkin ajatella positiivisesti. Mulla kuitenkin on työpaikka, joka tarkoittaa rahan tuloa.. Ja rahalla taas saa kaikkea kivaa ;) Loogista.

Pakko muistella vielä vähän viikonloppua ennen kun lähden töihin.. Otettiin eilen Riikan kanssa aivan ihania asukuvia! Niitä oli ihan älyttömästi, tässä osa niistä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mulla oli päällä Vilan t-paita, Riikan leggingsit (nellyltä), h&m:n arskat ja laukku ja Terranovan super vanhat punaiset balleriinat.  Korvissa oli myös punaiset korvikset, mutta niitä ei oikein kuvista erota!

Nyt menen panikoimaan töihin lähtöä. Oon tämän viikon iltavuorossa, eli 14-22. Aika tyhmä vuoro, mutta ei voi mitään.. Saa ainakin nukkua aamulla pitkään. Työvaatteet saan firmalta, joten eipähän tarvitse murehtia, mitä laittaa päälleen..

3 kommenttia:

  1. Missä oot töissä? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Aloitin tänään Oraksella, lisäks oon Tukitekilla.

    Anonyymi: Kiitos, niin onkin :)

    VastaaPoista