lauantai 22. toukokuuta 2010

Ne pienet ilot

J: Raumalla oli vielä täysi kesä, kun pääsin töistä puoli neljältä. Majoittauduin heti kotiin päästyäni parvekkeelle tenttikirjan kanssa ja nautin viimeisistä auringonsäteistä. Kevätaurinko oli kovin ihmeellinen, sillä vielä viiden kuuden aikoihin se antoi hieman väriä kalkkunanvalkoiselle iholleni. Harmi kyllä punaista väriä, mutta ehkä se muuttuu ruskeaksi..

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

Yritin ottaa mun punaisesta naamasta kuvaa todistusaineistoksi, mutta näytäkin kuvassa aika normaalilta. Tai ainakin normaalin väriseltä! Harmi kun lämpimät ilmat näyttää menevän ohi, sillä mulla on ensi viikolla aamuvuoroa, eli ehtisin töiden jälkeen parvekkeelle ottamaan aurinkoa. Just mun tuuria. Toivotaan, että se ennustajat osuvat oikeaan ja saadaan kunnon hellekesä tänne Suomeen!

Sääaiheesta mun toiseen suosikkiin, ruokaan. Eilen herkuttelin pitsalla, tänään on jätskin vuoro. Kehitin aivan mahtavan yhdistelmän! Ingmanin piparminttusuklaa jätski+Rainbown cookiesit!

Photobucket

Ei mikään Ben&Jerrys, mutta köyhän opiskelijan herkku! Suosittelen kaikille. Jätskiä voi (ja pitääkin) syödä, vaikka ilmat eivät yhtä mahtavia olisikaan kun viime viikolla. 

8 kommenttia:

 1. Nam nam.. itel on kans tehny mieli jätskiä jo monta päivää :/
  Mua on niin harmittanu nyt näitten lämpimien kelien aikana ettei oo parveketta! Ku en viitti tossa meijän pihallakaan makoilla :D noh, koht oonki salossa taas ni siel saan hengailla sit parvekkeella :)

  VastaaPoista
 2. Tuisku, mee ostaa jätskiä ;)
  Muakin harmitti viime vuonna, kun Turun kämpässä ei ollut parveketta. Täällä onneks on, kun joutuu koko kesän hengaa täällä.. En kuitenkaa yksin lähde minnekään rannallekaan!

  VastaaPoista
 3. No niimpä, tosin mulla on ranta n. 2km päässä!! ja on tosi hyväki ranta ja hyvä pyörätie sinne.. olin siellä just perjantaina, mut ei sinne yksin kyllä huvita mennä, et aina pitäis saada joku muu mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Mulle kanssa aurinko teki temput, olkapäät hohkaa kivaa punasta :D

  VastaaPoista
 5. Sun sääret on ainakin peilikuvan mukaan hyvin kaukana kalkkunasta! :D Mä en muuten niinkään kaipaile ruskettumista, mutta jalkoihin saisi kyllä vähän tarttua.

  VastaaPoista
 6. Tuisku: sama juttu, yksin on tyhmää. mulla on vielä lähempänä, jossain kilsan päässä ja oikein meri ;)

  Jutta: Ilkeä aurinko! ;) Onneksi ei tarvii sitä enää vähään aikaan katsella :D

  Ence: Kuva hämää :D No ei, sääret ja käsivarret taitaa olla ainoita paikkoja, johon aurinko on hieman päässyt tarttumaan.

  VastaaPoista
 7. Mä oon jo vähän turhan pitkään suunnitellut sekoittavani jotain muffinssitaikinaa jäätelöön!:D

  VastaaPoista
 8. MouMou: Hmm, toi kuulostaa jo oudolta:D Mutta vois olla aika hyvää...

  VastaaPoista