keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Millanen päivä sulla on huomenna?

R:Ihan ekana iso kiitos kaikille jotka kommentoi tohon edelliseen postaukseen! Nyt on matka varattu, päätös oli lopulta ihan yksimielinen ja päädyttiin varaamaan matka Barcelonaan. Syitä on monia, ei olla kumpikaan käyty Espanjassa, siellä yhdistyy hyvin ranta- ja kaupunkiloma, shoppailumahdollisuudet barcelonassa on enemmän mun makuun ja Roomassa voisi tosiaan olla aika ruuhkaista nähtävyyksissä yms. Tai niin on varmaan Barcelonassakin, mutta siellä ei kuitenkaan ole niin paljon niitä pakkonähdä -paikkoja. Ja Janne innostui heti kun sanoin että voidaan mennään käymään Camp Noulla!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nyt toiseen asiaan, eli tän päivän asuun. Tän päivän asu ei ollut mikään erikoinen, mutta pidin siitä paljon. Lähinnä ton neuleen takia. Ostin sen Lontoosta hm:ltä (divided) alennusmyynnistä ihan naurettavan halvalla ja oon aika rakastunut. Se sopii hyvin tälleen kun on vähän viileempi, mutta ei välttämättä tarvitse takkia. Se on ihanan iso ja rento! Oonkin miettinyt että onko noita samoja näkynyt Suomessa? Merkki siis divided ja ostettu viime tammikuussa.. Haluaisin saman sinisenä tai harmaana! Legginssit on primarkista, raitapaita bikbokista, tennarit ja panta hm:stä.

Nyt mä meen leikkii kunnon vaimoa ja alan tekee mustikkapiirakkaa. Lupasin tehdä sitä jo maanantaina, sitten tiistaina ja nyt vihdoin tänään teen sitä. Nam.

9 kommenttia:

 1. Voitko laittaa kuvaa ja ohjetta sun mustikkapiirakasta? Varsinkin jos koet et on hyvä ohje :)

  VastaaPoista
 2. Löytyy, mulla on se sekä mustana että harmaana :) Ostin tosin tammikuussa jo..

  VastaaPoista
 3. Paljon teidän matkalle tuli hintaa? Mistä varasit lennot? Itsekin olen nimittäin harkinnut matkaa Barcelonaan kesäksi.. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: joo voisin mä laittaa, siitä tuli aika hyvää ;)

  Anonyymi: höh, sitten niitä ei varmaan enää löydy :S

  Anonyymi: Matkalle tuli hintaa vähän päälle 800e, eli reilut 400e per naama. Ollaan 5 yötä ihan ok hotellissa joka on melkeen keskustassa. Varattiin ebookersin kautta lennot+hotelli. Lennetään lufthansalla, koneen vaihto frankfurtissa. Ei paha hinta mun mielestä, kun ottaa huomioon että ajankohta on heinäkuu..

  VastaaPoista
 5. Heips, huomasin Dolce Far Nienten blogissa, että oot matkustamassa Milanoon... Ajattelin laittaa linkin mun aiemmin kirjoittamaan Milano-postaukseen jos siitä ois vaikka apua http://boscaiola.blogspot.com/2010/05/vinkkeja-milanoon.html

  VastaaPoista
 6. Hyvä vaimo kun pitää miehen piirakassa ;)

  VastaaPoista
 7. Moiks! Pakko kysyä, et koska ootte menossa Barcelonaan? Mulla on myös poikaystävän kanssa matka varattu sinne ja lähtö olis 19.7. Ensimmäistä kertaa lueskelen blogianne ja tää on kiva! :)

  VastaaPoista