lauantai 29. toukokuuta 2010

Kuka sä luulet olevas?

J: Ei oo kivaa, sillon kun saisin nukkua, niin herään aamulla kuudelta. Nukuin sen jälkeen taas kahdeksaan ja lopulta pyörin sängyssä kymmeneen saakka. Edistystä kuitenkin siihen, että koko viime viikon heräsin puoli viisi herätyskellon soittoon!

Päätin kerrankin tulla postailemaan heti aamusta! Yleensä se on enemmän Riikan heiniä.. Oltiin siis eilen solkussa ja kaupungilla ennen kun jatkoin matkaani Turusta Saloon. Ihana päästä vihdoin vähäksi aikaa pois Raumalta ja nähdä muitakin ihmisiä kun +45v työkaverita!
Löydettiin kiva paikka asukuvien ottoa varten. Miksen ole koskaan ennen nähnyt tuota seinää?

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Hui, mun koko asuni on H&M:ltä. Tai kaikki paitsi sukkikset ja päässä ollut ohut panta. Aika pelottavaa.. Viime aikoina on tullut vähän liikaa tilattua sieltä, se tili on petollinen! Maksan sen heti ekasta palkasta pois, enkä tilaile enää mitään.

Taidan nyt jatkaa vapaapäivän viettoa katsomalla eiliset Salkkarit netistä. Iltapäivänä suuntana on taas Turku, jossa menen vihdoin kampaajalle ja illalla juhlimaan kaverin 23v synttäreitä! Jee!

2 kommenttia:

  1. Se vasta petollista onkin, jos on jälkitoimituksessa jotain (ilmaset postikulut vähän niinkun hei!), ja sitten sinne tulee lisättyä koko ajan jotain. Nytkin mulla oli aikaisemmin vaan jonkun 20 euron edestä tavaraa tulossa, mutta nyt summa hipoo 100 euroa, köhköh. :)

    VastaaPoista
  2. Jenssku: Heh, sama mulla joskus :D Mut saa ainakin kivoi vaatteita ilman postareita ;)

    VastaaPoista