keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kesäloma!

J: Mulla oli tänään kevään viimeinen tentti, jee! Nyt on viisi päivää vapaata ennen kun alkaa kesätyöt. Nimesin nämä päivät kesälomaksi ja lupasin olla ajattelematta kaikkia koulujuttuja sinä aikana.. Eli siis kaikkia niitä rästijuttuja, joiden takia en saisi puhua lomasta mitään.

Nyt on hyvä aika miettiä, mitäs kaikkea siihen fuksivuoteeni mahtuikaan.. Aika paljon mahtui yhteen vuoteen (tai siis yhdeksään kuukauteen). Tässä joitain juttuja, jotka on jäänyt mieleen..

Ensinnäkin muutto uuteen kaupunkiin.
Photobucket
Ensi reaktio Raumasta oli, että se on pieni, siellä haisee ja Vanha Rauma on nätti. No, onhan se pieni, mutta laatu korvaa määrän, jos sitä ilmaisua nyt voi kaupungin koosta käyttä! Paperitehdas kyllä haisee vieläkin, mutta olen tottunut siihen jo. Ihana tuoksu!

Lisäksi opiskelijan vuoteen mahtui juhlintaa! Vaikkein osallistunut läheskään kaikkiin mahdollisiin bileisiin, juhlia kyllä riitti.

Lokilta ilta..
Photobucket

Fuksiaiset..
Photobucket

Pikkujoulu(t)..
Photobucket
Photobucket

Haalarikastajaiset..
Photobucket

Vappu!
Photobucket

Olen myös oppinut asioita, joita en ikinä olisi kuvitellut osaavani. Kuten vaikka pianonsoitto! En siis todellakaan osaa vielä soittaa hyvin, mutta ainakin osaan nuotit ja vähän lukeakin niitä. Olen aika ylpeä itsestäni.
Musiikin lisäksi olen päässyt kokeilemaan uusia liikuntalajeja, oppinut tekemään käsitöitä ja vaikka mitä! Kyllä välillä suoraan sanoen *itutti mennä kasilta aamulla pakollisille demoille, mutta näin jälkeenpäin ajatellen ne oli kaikki ihan hyödyllisiä

Photobucket

Uusien asioiden oppimisen lisäksi olen saanut paljon uusia kavereita. Lisäksi kolme hieman parempaa ystävää, joita tulee varmasti ikävä kesällä! Onneksi netti ja puhelimet on keksitty, ja treffit kesäksi jo sovittu.;)

Kokonaisuudessaan ihan hyvä vuosi. En voi väittää, etten olisi välillä ikävöinyt Saloon ja Turkuun ja katunut hieman muuttopäätöstäni, mutta on kaikki ollut sen arvoista! Vielä vuosi sitten olin aika kujalla siitä, mitä haluaisin tehdä "isona", mutta nyt sekin on aika hyvin alkanut hahmottua.

Nyt menen nukkumaan, että jaksan huomenna herätä ajoissa ja nauttia lomasta. Ohjelmassa olisi pieni pikavisiitti rakkaaseen etelänaapurimaahamme.. Palaillaan!

5 kommenttia:

 1. ainakin sulla on hyvät lomailmat tulossa! kivoja kuvia

  VastaaPoista
 2. Oih, oppisinpa minäkin pianonsoiton. Olisi niin mukava pimputella jotain omaksi ilokseen (muutakin kuin sen Ukko Nooan). :) Itseäni ketuttaa, kun opiskeluvuodet tulen luultavasti viettämään samoissa maisemissa. Sniff, vaihtelu virkistäisi!

  VastaaPoista
 3. Ellulle terkkuja serkulta:D

  VastaaPoista
 4. Joa: Mäkin haluisin osaa soittaa kunnolla :) Tosi hankala vaan treenaa, kun en omista pianoa :( Aina pitää mennä koululle soittelee!

  Hanna: Terkut meni perille :DD

  VastaaPoista