sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kemiö

Heips pitkästä aikaa! Mä oon pitänyt tässä pientä blogilomaa muutaman päivän, onneksi Jenna on vähän postaillut.. Syy pienelle lomalle oli mökkireissu, jolle lähdettiin aika pienellä varoitusajalla perjantaina. Tarkoitus oli lähteä vasta lauantaina iltapäivällä, mutta päätettiinkin lähteä jo perjantaina ja onneksi lähdettiin! Perjantaina oli ihanan aurinkoinen ilma, samoin lauantainakin oli ihana auringonpaiste koko päivän. Kuvia tuli otettua vaikka miten paljon, tässä osa.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jakke oli tosi innoissaan mökillä kun sai kerrankin juoksennella vapaana ja melkeen koko ajan joku jaksoi heitellä palloa. Saatiin Jakke jopa ekaa kertaa noutamaan keppiä vedestä niin että joutui ihan uimaan, viime kesänä se ei pahemmin uinut. Jakke ei ollut ainut joka ui, mäkin uskaltauduin lauantaina uimaan! Merivesi ei todellakaan ollut mitään lämmintä ja tilannetta ei helpota se, että meidän ranta on ihan kamalan matala. Sinne saa kahlata aika kauas että pystyy uimaan muutakin kun käsipohjaa.. Se ranta oli kyllä ihan mahtava sillon nuorempana kun uitiin ja leikittiin siellä vedessä aina monta tuntia putkeen!

Oli kyllä ihanan rentouttava viikonloppu. Ei tarvinnut ajatella oikeestaan mitään muuta kun että mitäs sitä seuraavaksi söisi.. Ja ehkä hyttyset vähän häiritsi, mutta unohdetaan se. Huomenna paluu arkeen ja kaikki rästijutut pitäisi tehdä. Ja lukea kesätenttiin. Ja selvittää vähän työjuttuja. Ja istua sisällä kun aurinko ei paista. Blaa.

12 kommenttia:

 1. hhaaa toi toinen kuva, haukku vähän innoissaan! :D

  VastaaPoista
 2. vähä oikeesti kivaa ku kaikilla on ollu tämmösiä onnistuneita viikonloppuja! mullaki on ollu niin hauskaa! :)
  Ps. teillä on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 3. Ei ruuasta kuvia, alkaa tehdä liikaa mieli kaikkea! :<

  Ja hei multa löytyy blogista arvonta, jossa palkintona Hawaiian Tropic -aurinkosuojatuotepaketti. Käy osallistumassa jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 4. voi kun on taas ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ence: kiitos!

  Petra: juu se oli ihan täpinöissään :D

  Ninnisi: kiitos! Ja kiva että sullakin on ollut hauskaa :)

  Mongusti: kiitos!

  Maya: kiitos :)

  Irini: heh, onneksi ei ollut montaa ruokakuvaa. Kävin osallistumassa!

  Anonyymi: kiitos kiitos ;)

  VastaaPoista
 6. Hei tää on vähän tyhmä kysymys mut tiiätkö onko Turussa jossain HMssä viel noit tuubitoppeja myynnissä?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Noita valkoisia? En osaa sanoa.. Omani ostin joskus kk (?) sitten skanssista ja sillon ainakin oli paljon. Mutta noihan taitaa olla sitä ihan perus hm valikoimaa, että uskoisin että niitä aika paljon on ollut siellä ja saattaa tälleen kesällä tulla säännöllisesti lisää.

  VastaaPoista
 8. Okei kiitti!:) En oo meinaan nähny missään (puusilmä) tai sit ne on aina ollu loppu sillon ku oon ettiny.

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti löydät jostain :)

  VastaaPoista