lauantai 1. toukokuuta 2010

Keltainen päivä

R: Hauskaa vappua kaikille! Mites teillä sujui vappuaatto? Mun eka vappu opiskelijana meni tosi kivasti, selkeesti paras vappu koskaan (okei, siihen ei paljon vaadita). Ja oikeestaan eka vappu jota edes juhlin mitenkään erikoisemmin, en ole ikinä pahemmin vapusta tykännyt. Päivä meni kyllä tosi nopeesti! Aloiteltiin jo yhden aikoihin yliopistolla, oli ihanaa istuskella siinä pihalla (sohvalla!) kun aurinko paistoi ja oli tosi lämmin. Vapun ensimmäiset munkit ja kuoharitkin saatiin laitokselta, kyllä kannattaa opiskella meidän laitoksella.. Yliopistolta lähdettiin keskustaan lakitukseen, TYYn hallituksen puheenjohtaja piti kyllä tosi hyvän puheen Taidemuseonmäellä, oliko joku muu kuuntelemassa sitä?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Loppuillasta istuskeltiin aurajoen rannassa, josta sitten siirryttiin yhden kaverin luokse. Mä en jaksanut lähteä baariin (tuskin kukaan muukaan?), vaan tulin kotiin jo hyvissä ajoissa. Tänään onkin ollut ihana kun ei mistään krapulasta tietoakaan, munkkejakin ehdin jo paistaa (ja syödä!). Piknik jäi nyt välistä kun aamulla oli niin kamala ilma, nyt onkin jo parempi. Ehkä pitäisi jossain vaiheessa lähteä käymään keskustassa, tai ainakin filmtownissa!

4 kommenttia:

 1. oi mä näin sut eilen keskustassa, mut sit meni pupu pöksyy enkä uskaltanu enää tulla sanoo mitää! ens kerralla sitte! ;D

  VastaaPoista
 2. Puhetta en ollut kuuntelemassa, mutta tuolla yliopiston pihalla olin kans istuskelemassa nurmikolla yhdestä viiteen :) Ihan mukavaa oli, ja ilma oli yllätys!

  VastaaPoista
 3. Jenni: No olisit tullut :) En mä oo yhtään pelottava!

  Laura: Juu, siellä yliopistolla oli kyllä ihanan rento ja kesäinen fiilis..

  Zionnah: Jep, vähän pelottava mun mielestä :DD

  VastaaPoista