keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Fail

R: Tänään on ollut aika paska päivä. Ensin aamulla menin tenttiin, joka meni huonosti. Tai ei, se meni puoliksi hyvin ja puoliksi huonosti. Harmi vaan että molemmista puoliskoista pitää päästä läpi, ei auta että toinen meni kiitettävästi. Höh. Saa nähdä tuleeko mun yliopistouran eka hylätty. Kun pääsin kotiin, sain kuulla etten päässyt yhteen paikkaan töihin, joka oli mun (lähes) viimeinen toivo. Se olisi ollut kokopäiväinen työ koko kesäksi, paskaa duunia, mutta olisi ainakin tullut rahaa. Nyt mulla on kesäksi vaan osa-aikainen (eli vähätuntinen) työ ja sen lisäksi ajattelin nostaa opintotukea (ja opiskella). Kyllä niillä pärjää, mutta samalla saan heittää hyvästit objekti- ja pokkarihaaveille. Siis kun shoppailustahan mä en luovu edes niiden takia! No, onpahan ainakin ihanasti aikaa kesällä.. Ja opinnot etenee ehkä edes vähän.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

No, vaikka on ollut huono päivä niin asu sentään oli tosi kiva. Rentoa, sopii hyvin tähän fiilikseen.. Kaikki muut on hm:stä, paitsi housut on gt:stä. Oho, en muista koska viimeksi olisi ollut asu, jonka kaikki osat on ostettu Suomesta. Huomaa että oon vähän alkanut lipsua tästä mun "shoppailen vaan enimmäkseen ulkomailla" -periaatteesta. Pitäisi ehkä skarpata.

Photobucket
Photobucket

Tässä pari todistetta siitä, että asukuvien ottaminen ei todellakaan ole aina helppoa. Olisin halunnut ottaa asukuvat parvekkella, mutta ne ei oikeen onnistunut. Joka kuvassa oli joko koiran perse tai sitten zoomaus kusi. Harmi, ulkona olisi niin paljon parempi valo. Tuntuu että nyt kuvien laatu kärsii heti kun noihin sisällä otettuihin joutuu lisäämään valoa.

Photobucket

Paskan päivän kunniaksi söin jätskiä nälkääni. Oli muuten hyvää. Lidl:n vaniljajätski on jotain maailman parasta, maistuu ihan aidolta vaniljalta. Hieman eri luokkaa niiden valion litran pakettien kanssa, ne on ihan kamalia. Ja mitä enemmän lakukastiketta, sitä parempi. Suosikki lakukastikekin löytyy "halpis"merkiltä, toi on rainbown. Oikeesti en syö noin vähän kastiketta jätskin kanssa, kaadan sitä aina lisää sitä mukaa kun syön vanhat jätskin päältä. NAM!

Huomenna onkin varmaan parempi päivä, on AATU päivä! Onko joku muu tulossa AATUun? Mä ainakin tähtään siihen hinaajaan.. Hah, tai sitten en.

3 kommenttia:

  1. Haluisin niin kovin teijän kans aatuun :/ ku nyt taitaa olla ihan hyvät ilmatki? (ainaki täällä..) mut prkl ku pitää käydä koulua!! :)

    VastaaPoista
  2. NILKUTIN: kiitos!

    Tuisku: No mulla on nyt sellanen olo että voisit hyvin mennä mun puolesta sinne aatuun.. Noo, eiköhän se fiilis tässä nouse kun kunnolla heräilen.

    VastaaPoista