maanantai 3. toukokuuta 2010

Etsintäkuulutus! Kadonnut: Insipiraatio

Kaksi sanaa kuvaa hyvin tämän hetken olotilaani. Inspiraation puute.

Viime aikoina ilmatkin on lämmennyt ja luulin sen jos jonkun innostavan pukeutumiseen ja vaatekaapin kaiveluun. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut.. Yksi syy, joka tietty vaikuttaa tähän, on tämän hetkiset koulupäivät.. Viime viikollakin oli liikkaa parina päivänä, samoin kun taas tällä viikolla. Silloin tuntuu parhaalta vain vetää tuulipuku päälle sen sijaa, että alkaisi raahaamaan kassillista vaihtovaatteita mukana..
Etsin hieman inspiraatiota lookbookista ja kaikkea kivaa löytyikin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Samalla noudatin Irenen ohjetta ja tein itselleni must have -listan. Jos jaksan, voisin joku päivä tehdä kollaasin listan jutuista. Oon kuitenkin tosi laiska väsäämään niitä, joten voi olla, että sitä saa odottaa. Lisäksi kaikki ylimääräinen aika menee, tai ainakin pitäisi mennä tällä hetkellä rästitehtävien tekoon.. Niitä on kertynyt hieman liikaa tässä kevään aikana!

Lisäksi toinen juttu, joka ei liity inspiraation puutteeseen. Tai ehkä liittyykin, en tiedä.
Tiedän tosi monen tutun ja puolitutun käyvän "lukemassa" tätä blogia, tai ainakin stalkkaamassa. Tosi mukavaa, että olette löytäneet tienne tänne. Olisi kuitenkin vielä mukavampaa, jos jättäisitte välillä kommettiakin! Ainakin jos on jotain sanottavaa, on se sitten negatiivista tai positiivista. Kaikki palaute on aina tervetulleita! ;)

Haluaisin vielä painottaa, ettei Kaksi Yhden Hinnalla ole mikään muotiblogi, vaan enemmänkin lifestyleblogi ihan tavallisten kaksosten arjesta ja elämästä. Ei pyritä esittämään mitään muotiguruja tai seuraamaan kaikkia muotimaailman uusia villityksiä. Ja ei, tämä blogi ei todellakaan kerro koko totuutta kummankaan meidän elämästä, vaan hyvin pienen osan siitä. Ollaankin pohdittu, että millaisen kuvan meistä saa joku puolituttu (tai vieras), joka ei lue mitään muita blogeja, saatika tyyli/muotiblogeja! Mutta onneksi kukaan ei taida olla niin tyhmä että muodostaisi mielipiteen ihmisestä pelkän blogin peruusteella.. Eikä mua oikeastaan muiden mielipiteet edes kiinnosta! Anyways, tämä bloggaaminen on kyllä ihan mahtava harrastus, jonka kautta on saanut mm. tutustua ihan mahtaviin ihmisiin! Eli te rakkaat lukijat, tutut ja vieraat, stalkkaajat ja muut, jos se meistä on kiinni niin saatta vielä pitkään seurata meidän juttuja!

1 kommentti:

  1. Olen miettinyt itse ihan samaa. Ärsyttää jotenkin se, että muotibloggaajat tavallaan tuomitaan heti turhamaisiksi ja pinnallisiksi. Toki varmaan tarvitsee olla vähän sitä, että rupeaa yleensä tällaisista aiheista sepustelemaan, mutta silti tavallaan tuntuu oudolta. Näiden muoti- ja lifestyle-blogien pointtihan kuitenkin on juuri nämä hömppäaiheet :D En ainakaan itse tahdo liian tarkkaan kertoa omasta elämästäni blogiin ihan kaikkien luettavaksi...

    Mutta se vielä, että musta teidän blogi antaa teistä kivan kuva ja olette kyllä aika lailla sellaisia, mitä olin blogin perusteella ajatellutkin :)

    VastaaPoista