tiistai 18. toukokuuta 2010

anna sen kiertää se on sun rahaa

R: Yhyy, aurinko ei ole tänään paistanut ja en päässyt parvekkeelle ottamaan aurinkoa. Ehdin jo tottua siihen että joka päivä sai istua auringossa ja nauttia lämmöstä. Onneksi tänään illalla sentään aurinko paistoi ja päästiin Jaken kanssa pitkälle metsälenkille. Oltiin Jannen kanssa tänään päivällä shoppailemassa sille vaatteita, kerrankin näin päin.. Mä ostin vaan yhden kivan tuubitopin henkkamaukasta alle viidellä eurolla. Olin liikenteessä tämän näköisenä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Legginssit nelly, toppi bershka, biker Jennan (hm), kengät ellos. Pääsin viikonloppuna pitkästä aikaa ryöväämään Jennan vaatekaappia ja otin lainaksi ton collegekankaisen bikerjakun. Se sopii hyvin just tälleen kun oikealla takilla olisi liian kuuma ja ohuella neuleella vilpoinen. Vaikka olisi tuolla tänään pärjännyt ihan hyvin jollain normaalilla ohuella neuleella tai lyhythihaisellakin.. No, mä ainakin tykkäsin paljon tosta asusta ja bikeristä, eikä sillä mitenkään kuuma tullut. Eli Jenna, jos haluat niin voin kyllä ottaa sen lahjoituksena vastaan.. Niin ja näitä kuvia kun katsoo niin ehkä ihan hyvä etten tänään päässyt ottamaan arskaa, taitaa vähän rinta punottaa eilisen jäljiltä.. Ups.

Photobucket
Photobucket

Loppuun vielä pari ihanaa Jakke kuvaa.. Oli pakko räpsästä kuvat kun kaveri vahti omaa ruoka säkkiään ihan innolla.. Käytiin eilen ostamassa toi sille ja siitä lähtien se on viettänyt suurimman osan ajastaan säkkiä vartioiden. Voi pientä, pelkää varmaan että joku varastaa sen.

Nyt pitää alkaa valmistautua kisakatsomoa varten.. Vähän ristiriitaiset fiilikset, mitä jos Suomi voittaa ja saa vastaansa Kanadan? Toisaalta, ainahan voittoa pitää lähteä hakemaan.. Ja eihän se Kanada siellä neljäntenä olisi jos olisi joku voittamaton. Toisaalta esim. Tsekki kuulostaa niin paljon helpommalta vastukselta. Noo, saa nähdä miten käy!

7 kommenttia:

 1. ihanat nuo koirakuvat!

  VastaaPoista
 2. Hahha, vähän nauroin Jakkea:D

  VastaaPoista
 3. Söpöjä Jakke-kuvia! <3 Ihana Jakke! <3

  VastaaPoista
 4. hihih... Jakkehan on kun jostain mainoksesta!! :) :) Ihana! Ja sun asu on tosi kiva!! Mä voisin ottaa noi leggarit lahjoituksena..;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiitos :D

  Jenna: höh, ei Jakkea saa nauraa!

  Anonyymi: Jakka kiittää :)

  Hepa: hahaa, pääsiskin mainokseen vaikka ruokapalkalla :D Ei oo mitään kaikista halvinta toi ruoka.. Ja kiitos, noista legginsseistä en kyllä luovu!

  VastaaPoista
 6. ahhh rakastuin asuun, harmaa vaan toimii ! sytyin muutenkin sun profiilin esittelylle, koen suurta sielunsisaruutta kenkien, shoppailun ja koriksen suhteen ! uusi blogi listalle jes :-)

  VastaaPoista
 7. juulia: kiitos :) Hei siistii, pelaatko oikeen korista jossain joukkueessa? Jos niin missä? Mä en oo pelannut tällä kaudella kun ei saatu joukkuetta kasaan, mutta nyt on taas kamala hinku päästä ensi kaudella pelaamaan!

  VastaaPoista