sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äiskäpäivä

Kai kaikki on tänään juhlinut äitienpäivää? Täällä ainakin on juhlittu! Olin yötä porukoilla ja Riikka ja Janne (ja Jakke) tuli tänne myös iltapäivällä. Syötiin, katsottiin meidän vauvavideota ja syötiin taas vähän lisää.. En jaksa kirjottaa mitään ihmeempiä, tässä vaan epämääräinen kuvaläjä tältä päivältä!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 Photobucket
Hyvä ajoitus ja pissapaikka, Jakke! Riikan housut Stradivaius, paita H&M ja kengät Dinsko.
Photobucket
Mulla ei ollut mitään ihmeellistä päällä, kun hengasin ihan vaan kotona, tai siis vanhempien kotona, koko päivän. Päällä oli Primarkin haaremihousut, Bershkan toppi. Kenkiä en ihan noin pukisi, jos menisin muualle kun omalle pihalle kuvailemaan..
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nyt loppuu juhlinta ja alan lukea tiistaiseen hissan tenttiin. Se on sitten tämän kevään vika (virallinen) tentti! Keskiviikkona alkaa viiden päivän "loma", saa nähdä mitä kivaa keksin sillon ;)

Miten muiden äitienpäivät meni?

6 kommenttia:

 1. Mä en oo juhlinu meijän äitiä tänään :/ kortin kyllä postitin ja kirjotin kirjeen päälle, että saa avata vasta sunnuntaina ;) ja tänään soitin hänelle vielä ja kyselin kuulumisia.. Hän tykkäs kyllä kovin kun muistin.. ja olin hyvin pettyny ku kuulin, että saana ja onni ei ollu muistanu meijän äitiä mitenkään!! ei edes kortti!! ja mä jopa onnille vielä perjantaina sanoin facebookin välityksellä että muista äitiä sunnuntaina!! :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mä himoitsen tuota uutta muumimamma-mukia! 8D

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkösii noi kakut ja noi :) !

  VastaaPoista
 4. Onko tuo joku uusi muumimuki? En ole nähnyt ennen!

  VastaaPoista
 5. Tuisku: No hyvä, että sä sentään muistit :)

  Zionnah: Mäkin! Haluan myös sen, toi oli äitin lahja:)

  Jasmin: Ne olikin ihania :D

  Anonyymi: joo, se on kesän 2010 muki. Ei oo kauan ollut kaupoissa!

  Riikka: Kävin aamulla hakee auton ja vedin jättipalat noita molempia ja pakkasin vielä palat mukaan tänne Raumallekin :DD

  VastaaPoista