torstai 29. huhtikuuta 2010

Vappu valmisteluja

Onkos kaikilla jo munkit paistettu ja sima kylmässä? Mulla ei oo kumpaakaan tehtynä, enkä kyllä aio tehdäkään. Muuten vappuvalmistelut on loppusuoralla. Huomenna pitää vielä laittaa kämppää kuntoon, koska saan kaksi kaveria tänne kylään aatoksi, jeejee! Asukriisiä en jaksa potea. Haalarit päälle päivällä ja illalla vetäisen kaapista jotain fiilikseen sopivaa. Ylioppilaslätsä päähän, joten hiuksiakaan ei tarvitse stressata.

Photobucket
Photobucket

Kävin kaksi kertaa kaupassa. Liikkeellä oli ollut varmaan hamstraajia (tai sitten lakko vaikuttaa yhä), sillä Prisman hyllyt ammottivat tyhjinä. Jouduin sitten tehdä toisenkin kauppareissun, että saisin kaiken tarvittavan. Silti unohdin ilmapallot, yhyy! Huomenna siis vielä kolmas reissu kauppaan..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Riikan tavoin minäkin päätin ottaa langan ja neulan käteen ja ommella parit haalarimerkit kiinni. Vanhat oli ommeltu niin rumasti, että päätin irrottaa ne, liimata kiinni ja ommella sitten uusiksi. Nyt ne näyttää paremmilta ja pysyykin ehkä vähän paremmin kiinni!

Nyt kaikki laittaa peukut pystyyn ja toivoo, että huomenna olisi edes puoliksi yhtä kiva ilma kuin viime vappuna. Kaivoin arkistoista viime vapun asun..

Photobucket

Ignoratkaa mun jäätävän rumat hiukset ja keskittykää ennemmin tuohon asuun. Tai kenkiin! Monkin gladiaattorit taisi olla ekaa kertaa jalassa sillon! Ja tänä vuonna en ole edes balleriinoja vielä uskaltanut käyttää.. Ei ole reilua!
Huomenna ei saa sataa.

5 kommenttia:

 1. Hihii mun vanha lukio on tossa viime vappukuvan taustalla :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa Vappua Riikka ja Jenna! <3

  VastaaPoista
 3. Mullaki oli viime vappuna toi sama mekkojuttu päällä eri värisenä vaan : ) Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Täällä on sima jääkaapissa ja justiinsa alan vääntämään munkkitaikinaa, omnomnom<3 !

  VastaaPoista
 5. Lis: aijaa, en tiennyt että siinä on lukio :D siistiä.

  anonyymi: kiitos paljon :)

  kiraz-:aijaa:) se on just kiva, mut mun on vähän kutistunut pesussa :/

  emma: NAM!

  VastaaPoista