maanantai 26. huhtikuuta 2010

Tyylikkäitä tyttöjä tapaamassa

R: Viikonloppu oli kyllä erittäin onnistunut. Tänään tuntui vähän pahalta palata arkeen, heti aamulla oli enkun tentti ja muutenkin koko päiväksi on vaikka mitä ohjelmaa.. Palataan nyt kuitenkin vähän siihen viikonloppuun ja miittiin..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lähdettiin lauantaina päivällä ajoissa Turusta Roosan ja Miran kanssa kohti Helsinkiä. Oltiin varattu meille huone omppuhotellista, joten eka tehtävä oli löytää sinne.. Onneksi Mira osasi hyvin lukea karttaa ja löydettiin perille helposti! Törmättiin matkalla sopivasti Maalaistentaloon, ensin luultiin että se on meidän maalais(turkulais)junttien hotelli.

Photobucket
Photobucket

Hotellilla valmistauduttiin iltaa ja laittauduttiin, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän.... Tiedättekö kun on lähdössä jonnekin reissuun ja joskus tulee sellanen "oon ihan varma että unohdin jotain" -olo? No mulla oli sellanen kun lähdin, mutta en kamalasti kiinnittänyt siihen huomiota, ainahan on sellanen olo.. No nyt siinä meikkaillessa huomasin että hemmetti, puuteri oli jäänyt kotiin. Ja tietenkään Jennallakaan ei ollut puuteria mukana (se aina lainailee multa kaikkea). Noh, se oli suurin ongelma siihen asti kun huomasin että olin unohtanut puolet mun asusta kotiin! Legginssejä mukana oli parit, mutta tunika/mekko joka mun piti laittaa illalla oli jäänyt kotiin! PANIC! Tälleen nätisti sanottuna harmitti hieman. Vähän aikaa mietin jo että jään hotellille nukkumaan kun muut lähtee miittiin.. Onneksi kaikki meni lopulta hyvin, kiitos Jennan mukaan raahaaman jättimäisen vaatevaraston.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Siis mitä, onko toi tehdashalli se miittipaikka? On!

Ehdittiin ajoissa bussiin, jossa törmättiin tuttuihin (ja tuntemattomiin) bloggaajiin! Lähdettiin sitten porukalla etsimään miittipaikkaa, ja pienen mutkan kautta sinne löydettiinkin..

Photobucket
Photobucket

Jotkut joutui heti koristeluhommiin ja jotkut (minä) eivät osanneet puhaltaa edes ilmapalloja..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ilta meni kokonaisuudessaan tosi nopeasti ja kivasti! Syötiin vaikka mitä herkkuja, juotiin, juteltiin, tutustuttiin, otettiin (asu)kuvia.. Tytöt oli järjestänyt kivan arvonnan ja tietokilpailun, jota meidän joukkue ei harmi kyllä voittanut! Lisäksi Mikko oli kertomassa tigistä, hiuksista, trendeistä ja teki osalle tytöistä kivoja kampauksia. Harmi etten itse ehtinyt kampausta saamaan, onneksi huomenna pääsen kampauskurssille malliksi. Vähän jännittää että mitäköhän siitäkin tulee..

Kiitos vielä ihanille järjestäjille, eli Sallalle, Jonnalle ja Iinalle! Tytöt oli tehnyt kyllä ihan kamalasti hommia.. Saatiin esimerkiksi ihan jättimäiset goodie bagit, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä ihan mahtavaa mut oon ihan samaa mieltä, oli harmi kun kaikki oli niin "pöytäkeskeisiä" niin ei paljon ehtinyt/päässyt kaikkien kanssa juttelemaan. Mut joojoo oon niin messissä turkumiitissä! Mua pitää sit informoida, käyn tuolla anonurkassa ihan liian harvoin kun en ikinä edes muista sen olemassaoloa!:D Tänään siis just sattumalta kävin ja näin että turkumiittä järkkäillään jo? Jei, voin ilmoittaa nyt jo et osallistun! ;>

    VastaaPoista
  2. Oijoi, hyvä meno näyttää olleen :) Hitusen harmittaa, etten päässyt mukaan, mutta joskus taas sitten! Roosan hiukset on ihanasti...

    VastaaPoista