maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tehtiin poikkeus sääntöön

R: Oltiin lauantaina illalla Salossa kaverien kanssa katsomassa Astetta, taas! No ei, viime kerrasta oli jo kolme kuukautta. En ees oikeen tiiä missä vaiheessa meistä tuli tällaisia Aste faneja, mutta pakko sitä on nykyään aina päästä katsoo jos jossain lähellä esiintyy. Tai miksei kaukanakin, jos joku kaveri sattuu kyseisessä kaupungissa asumaan.. Siinä ei ole pelkästään se musiikki joka iskee, vaan se koko fiilis. Asteen musiikkiin liittyy nyt jo niin paljon hyviä muistoja!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Asut näytti tältä, mun mielestä molempien asut oli aika kivat! Tosin aika mustaa, taas, mutta ei sille voi mitään että musta vaan useimmiten näyttää parhaimmalta. Siis mun silmään ainakin. Jennalla oli bershkan mekko, hm:n sukkikset, new lookin laukku (mun!) ja dinskon kengät. Mulla oli päällä onlyn tunika, bikbokin legginssit, hm:n koru, new lookin laukku ja skopunktenin kengät. Kumman asu on kivempi? No ei, älkää vastatko ettei toinen suutu ;)
Loppuun vähän Astetta.. Sillon kun ne soitti tän biisin niin ne nappas mut, Jennan ja Elinan sinne lavalle, siiistiiii hei. Ei kyllä kauan siellä lavalla ehditty hengaa kun joku ilkeä järjestysmies tuli käskee meidät alas. Aika tylsä tapaus! Harmi ettei tullut kameraa mukaan baariin, sieltä ois varmaan saanut aika hauskoja kuvia.. No mutta, iskeekö Aste? Älkää tuomitko niiden radiobiisien perusteella!

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. kivat asut kummallakin.MUtta milloin julkaisette kuka voitti arvonnassa??

  VastaaPoista
 3. AAAAAAAAAaaaa en tunnista teitä mut ekoissakuvissa olevat kengät!!! Miks Dinskos ei ollu enäää mun kokoi.

  VastaaPoista
 4. astefani täälläkin!! tosi hyvää musaa, iskevät sanat :)

  VastaaPoista
 5. roosa: tänään illalla tai huomenna

  Klara: Eli Jennan kengät :D Ajattelin että kaikki tajuis kun ekana oli Jennan kuvat ja sitten luettelin ensin Jennan vaatteiden ostopaikat. Tietty ois voinut kirjottaakin kumpi on kumpi :DD

  Anonyymi: niinpä! Mä en aio elämääni kyllästyy, me tehdään just mitä halutaan, eikä teidän kuulu tajukaan... :)

  VastaaPoista
 6. Hahah oon kuunnellu Astetta Spotifysta tän postauksen ilmestymisest lähtien :D Täähän on ihan yllättävän hyvä!

  P.S. Ootteko siis jostain Salosta kotoisin?

  VastaaPoista
 7. tititi: Joo, ollaan Halikosta, siitä Salon kyljestä ;) Tai nykyisinhän sen on samaa kaupunkia kaikki.

  VastaaPoista