torstai 15. huhtikuuta 2010

sopuli

J:Heippa! Oon taas pitkästä aikaa Salossa. Aika siirtää aivot pariksi päiväksi off asentoon ja tehdä kaikkea kivaa! Alkuviikko on ollut tosi kiireinen, enkä ole ehtinyt paljon muuta tehdä kun olla koululla tai töissä..

Käytiin tänään matkalla Raumalta Saloon pikavisiitillä Raisiossa Myllyssä. Halusin vähän kauppoihin katselemaan ja löysinkin sen, mitä eniten etsin. Vinkki: luultavasti joka toinen bloggari omistaa samanlaiset. Riikkakin osti omansa aamulla. Sovittelin lisäksi H&M:ssä paria kivaa paitaa, mutta molemmista oli enää XS:ää jäljellä, joka taas muistutti päälläni makkarankuorta..

Photobucket
Olisin niin halunnut noi, varsinkin kukkakuvioinen on kiva. Ja hieman erilainen verrattuna mun muuhun vaatekaappiin.

Asukuvat on otettu supertyylikkäästi sovituskopissa. Piti nakittaa Kassu ottamaan kuvia, mutta patterit onnistui loppumaan ennen sitä. Nämä saa siis kelvata.

Photobucket
Photobucket

Asu oli yllättäen aika hekkamaukka painotteinen. Kaikki muu paitsi musta paita on sieltä, joka on Gina Tricotista. Leggingsit taisi olla toista kertaa päällä. Huusin ne huutonetistä joskus syksyllä, eikä niitä tullut talvella käytettyä. Huomasin kuitenkin tänään, että nehän on tosi kivat. Pitää siis käyttää useammin kuin kerran puolessa vuodessa.

Huomenna mulla treffit Turussa Riikan kanssa, joten taida painua nukkumaan. 

3 kommenttia:

 1. Mä koitin tota kukkapaitaa ja sillon oli vielä S kokoa, se ei oikeen sopinut mulle :S

  VastaaPoista
 2. oon lukenu tätä blogia varmaan kuukauden ja nyt vasta tajusin, että teitä onkin kaksi kirjoittajaa tässä blogissa :DD mietin välillä, että on kyllä hemmetin sekavaa juttua :D miten tyhmä sitä voikaan joskus olla :D

  VastaaPoista
 3. Riikka: Aijaa :P

  Anonyymi: haha:D aika hyvin. laitetaan kaikki sen piikkiin, että me ollaan Riikan kanssa aika samannäköisiä ;) Ei siis kuvistakaan aina tunne..

  VastaaPoista