tiistai 27. huhtikuuta 2010

Parit asut

J: Alkaako jo miittipostaukset tulla korvista ulos? Mulla ainakin alkaisi, jos en itse olisi siellä ollut. Sovitaan siis, että seuraavat asut on vaan asuja, ei miittiasuja.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mulla oli päällä Ginan hame ja kiireessä Forumin H&M:n ostettu raidallinen tuubitoppi. Kengät on Dinskosta, kukka Seppälästä, sukkikset, takki ja koru myös H&M:stä. Laukku edelleen Riikalta lainassa, oikeasti New Lookista.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

Riikalla oli mun Gina Tricotin mekko (meinasi tulla paniikki hotlalla, kun Riikka huomasi mekkonsa jääneen kotiin!), saman puljun legginssit, skopunktenin kengät, Italiasta ostettu laukku, hm:n takki, huivi ja koru, new lookin paljettihuivi, lindexin korvikset ja rannekorut on kuulemma vähän joka puolelta..

Miltä näyttää asut??

6 kommenttia:

 1. Asut on molemmilla tosi kivat ja nättejä olette myös itse!

  VastaaPoista
 2. Kivat asut! Sopii hyvin teille :)

  VastaaPoista
 3. ei tuu miittipostit ollenkaan ulos korvista. näitä on kiva lukea! saisko vielä nähdä mitä teille kuoritui niistä lahjapusseista? :)

  VastaaPoista
 4. Oottepas olleet nätteinä liikenteessä :)

  Eikä muakaan töki miittipostaukset yhtään, vaan on kiva lukea millainen oli meininki. Enkä edes lue hirveän monen mukana olleen blogia, joten ei sikälikään tule yliannostusta :p

  VastaaPoista
 5. Mullakaan ei tule miittipostaukset korvista ulos. Mulla ei ollut edes mahdollisuutta päästä miittiin kun piti olla silloin Espanjassa mutta hitsin tuhkapilvi pilasi sen. Olen siis todella kiinnostunut että mitä siellä tapahtui :)

  Asut teillä oli oikein hyvät jo sopii just tyyliinne.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos paljon :>

  Helmi: Kiitti!

  Anonyymi: Hyvä;) Sellainen postaus on pian tulossa..

  Ence: Kiitos:) Ja hyvä, ettei kukaan kyllästy miittijuttuihin!

  Reetta: Aika huono tuuri sulla :/

  VastaaPoista