torstai 22. huhtikuuta 2010

"Kumpi on tyttö, Henkka vai Maukka?"

J: Ehdin taas pitkästä aikaa kunnolla koneelle. Alkuviikko oli aika hullu, olin oikeastaan koko ajan koululla/töissä tai sitten pakkasin tai purin kamojani. Sunnuntai illalla olin takaisin Raumalle puoli kymmeneltä ja eilen yhdeksältä taas takaisin Salossa.
Ehdin eilen onneksi hakemaan ärrällä odottaneen H&M:n paketin ja vähän kuvailla sen sisältöä. Tein tilauksen muutama viikko sitten, tarkoitus oli tilata kaikkia "perusjuttuja", joita kaapistani puuttui..

Photobucket
Ensimmäisenä musta "mekko". Mekkona tää olisi aika makkankuori, mutta t-paitana menee.. Hihoissa pienet korostukset, mutta niitä ei kuvasta edes huomaa. Ihan kiva kuitenkin päällä, ja maksoikin vaan 4,90€.

Photobucket
Ensimmäinen valkoinen lörttöneule kaapissani. Tähän saakka lähes kaikki on ollut mustia tai muuten vaan tummia. 

Photobucket
En ole koskaan ennen omistanut valkoista kauluspaitaa. Ilman vyötä tai farkkuliiviä tuo muistuttaa ehkä hieman liikaa Nokian työtakkia, mutta yllä mainittujen asusteiden kanssa se on oikein kiva!

Photobucket
Hius/rintakoriste. Niitähän ei voi koskaan olla liikaa..

Photobucket
Olen aina ollut sitä mieltä, ettei mulle sovi arskat. Nämäkään eivät tehneet poikkeusta sääntöön, vaan olivat aivan kamalat. Koko tilauksen ainoa juttu, johon jouduin pettymään. En tiedä viitsinkö palauttaa ainoastaan 4,95€:n aurinkolaseja, joten taidan kaupata noi jollekin kaverilla tai pitää omassa kaapissa odottamassa, josko niitä kuitenkin tulisi joskus käytettyä.

Jälkitoimituksena pitäisi tulla vielä mustat balleriinat ja pari tavallista toppia, joita myöskään ei koskaan ole liikaa. Toivon, että ne olisi perillä ennen heinäkuuta..

Ps. Täällä sataa lunta. Maa on ihan valkoinen. Yhyy. Tekisi mieli alkaa itkeä.

5 kommenttia:

 1. Voi ei mäkin tilasin noi samat aurinkolasit ja kärsin samasta syndroomasta eli mulle ei sovi yhdetkään aurinkolasit, toivo on siis menetetty : D Oon odottanut mun elämäni ekaa henkkamaukkapakettia jo yli kuukauden just noiden arskojen takia, koska ne jotenkin ei suostu lähettämään niitä erikseen :o Mites toi jälkitoimitushommamikälie, meneekö siitä sitten uudestaan postikulut 5,20?

  VastaaPoista
 2. Jälkitoimituksista ei mene postimaksua.

  Mitämitä, luntako? Nythän pitäis olla kesä:D

  VastaaPoista
 3. Kivoi juttuja olet tilannu! Ite hain tänään kans just Nellyn paketin :DD
  btw mulla taitaa olla toi sama "lörttöneule" mutta mustana, tais olla päällä Tuulan synttäreilläki?! :) sain kans sen just joku aika sitte ja on kyl kiva ;)

  VastaaPoista
 4. Mäkin ostin eilen tuon valkoisen kaulupaidan. Perusvaatteet kunniaan. :)

  VastaaPoista
 5. Kiraz-: Kuten jo tulikin, ei mene postareita :> Ehkä ne kuitenkin sopii sulle ;)

  Anonyymi: Niin pitäisi:DD Onneksi kaikki suli pois nopeasti.

  Tuisku: Aijaa, voi olla:) Toi on tosi kiva ja oli aika halpakin!

  Varpunen: Totta, niitä tulee ostettua ihan liian harvoin :/

  VastaaPoista