tiistai 20. huhtikuuta 2010

Konad

R: Eilen tipahti postiluukusta Nellyn paketti ja KONADit! Vähän ehkä oon jäljessä tän Konad villityksen kanssa, mutta who cares? Ja tä on taas tällanen "kaikki on käyttänyt Konadeja jo vaikka miten kauan". Ai ketkä kaikki? Bloggaajat? Omasta kaveriporukasta ehkä yhdellä on ollut Konad kynnet, ainakin mun nähden. Blogimaailmassa pyörimisen huono puoli on siinä, että luulee että ihan oikeasti kaikki tekee kyntensä Konadeilla ja käyttää Antti Asplundin ristiä. Joo ja kaikki varmaan tajusivat pointin?

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tilasin siis Nellystä niiden pakollisten juttujen lisäksi yhden kuviolaatan, tietenkin sen missä on ne kivat seeprakuviot. En osannut päättää otanko mustan vai valkoisen lakan, niin otin molemmat. Onneksi, vähän vaihtelua. Tenttiin lukeminen saattoi eilen vähän kärsiä kun oli pakko tietenkin heti alkaa testaamaan näitä.

Photobucket
Photobucket

Lopputulos ei ehkä tälleen ekalla kerralla ollut mikään maailman kaunein, eikä se ees kamalasti muistuta seeprakuviota, mutta tykkään silti ihan kamalasti! Käskin eilen Jannen vaikka kuinka monta kertaa ihasteleen mun kynsiä ja tänään tentissäkin ihailin niitä siinä samalla kun tuskailin kysymysten kanssa. Harmi vaan että toi punainen lakka jota käytin pohjalla on aika huonoa, nyt jo on vähän lohjennut yhdestä kynnestä.

Vaikka tän päivän tentti on ohi, niin lukeminen jatkuu. Perjantain tenttiin pitäisi lukea pari kirjaa, arvatkaa oonko ees alottanut? No, pian aloitan. Lukemisen lisäksi pitäisi vähän miettiä viikonlopun vaatteitakin, miitti lähestyy, eikä mulla ole aavistustakaan mitä laittaisin päälleni! Nyt taidan kuitenkin unohtaa kaiken duunin hetkeksi ja tehdä mozzarellasalaattia, nam!

Niin ja hei, arvonnan voittaja julkaistaan heti kun saadaan se arvottua ja kysymyksiin vastattua, viimeistään huomenna!

6 kommenttia:

 1. Sinäkin brutukseni :D No mutta on oikeasi kyllä niin totta, että blogimaailma saa luulemaan ihan harhoja. Pitäs varmaan mennä välillä kadulle vakoilemaan, että selviäis, mitä ihmiset oikeasti tekee :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Minäkin esittelen miehekkeelle Konadeilla taiteiltuja kynsiäni :) Ihan niinku sitä kovasti kiinnostais, mutta jollekinhan se on oma innostuksensa saatava purettua, ja kun muita ei ole lähistöllä, mies joutuu kärsimään :D

  Noissa harjoitus tekee mestarin (en kylläkään itse ole vielä) ja täydellinen kumppani tuohon hommaan on Avonin Neat Nails -korjauskynä tai joku vastaava.

  VastaaPoista
 4. Voi hitto et tuli aasi-olo! :-D No mutta kaikki tykkää eri jutuista hehheh.. :-)

  VastaaPoista
 5. Jee Riikka <3 Meidän ainejärjestös siis ainakin kahdel on nyt konad-laattoi (: Mullon kans toi laatta minkä otit, mut pari muuta kans. Mul tääl Helsingis on tos Liisankadul liike, joka myy noit kamoi. Vähänkö vaikee aina valita mitä haluaa...

  Toivottavasti eilinen loppuilta meni hyvin <3 Sääli, et jouduin lähtee ennen ku aloitte siirtelee mööbeleit jne :DD

  Sonja

  VastaaPoista
 6. Maya: no niinpä!

  Sinisilmä: juu :) Onneksi meillä ainakin Janne esittää kovasti kiinnostunutta, yleensä :D

  Sofia: Jep, eihän se ois kiva jos kaikki tykkäisi ihan samoista jutuista ;)

  Sonja: Joo Susanne sanoikin että sullakin on niitä! Onneksi täällä ei ole lähellä kauppaa jossa myytäisiin noita, hamstraisin varmaan ihan liikaa kaikkia kivoja laattoja ja lakkoja.

  Hah, ai siellä oli oikeen jotain mööbeleitä siirrelty? :D Mekin oltiin siinä vaiheessa sitten jo lähdetty!

  VastaaPoista