lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kiva päivä

J:Tänään on ollut tosi kiva päivä. Eilenkin oli. Illalla on varmaan myös tosi kivaa, huomisesta en olekaan niin varma.
Oltiin eilen siis yhden kaverin synttäreillä Halikossa (eli siis Salossa). Asukuvat on Riikan kamerassa ja Riikka on töissä, joten ne tulee ehkä joskus myöhemmin. Nyt kuitenkin tämän päivän shoppailuasu! Olin äiskän kanssa kaupungilla ja kirppiksellä käymässä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tykkäsin paljon tuosta asusta. Rento ja löysä, juuri sopiva shoppailuasu. Paita on Bikbokista, takki H&M, leggingsit Primark, kengät Pieces.
Löysin kirppikseltä kaksi kivaa juttua, molemmat maksoi euron! En jaksa esitellä niitä nyt ja tuskin myöhemminkään. Kyseessä oli kuitenkin paita ja laukku.

Lisäksi shoppailin vähän Intersportissa. Meillä alkaa ensi viikolla suunnistus ja tarvitsin kunnon ulkoilupuvun. Omistin ennen tätä päivää ainoastaan joskus yläasteella ostetun tuulipuvun, joka on kaiken lisäksi vähän iso.  Oli siis korkea aika ostaa uusi! Tuolla uudella pärjäänkin varmaan seuraavat kymmenen vuotta.. Uuden voin ostaa sitten joskus kun olen rikas liikunnanopettaja ;)

Photobucket

Kyllä nyt kelpaa aloittaa se lenkkeilykin..

Oon tästä pian lähdössä Vilppaan miesten korismatsiin. Jännä peli tulossa, voitolla ne saa jatkaa sm-sarjassa, tappio tarkoittaa paluuta ykköseen! Pelin jälkeen mennään tyttöporukalla alottelemaan ja illalla pitkästä aikaa Asteen keikalle!

2 kommenttia:

  1. Hih, on se kumma miten oikeestaan mikä tahansa liikunta alkaa maistua, kun saa uudet asusteet :D

    VastaaPoista