maanantai 26. huhtikuuta 2010

Keitä me oikeen ollaan?

Asutteko kummatkin siis Raumalla? Ja ootteko kotosin Salosta?
J&R: Jenna asuu Raumalla ja Riikka Turussa. Ollaan Salosta kotoisin. Jenna asui vuoden Turussa, mutta muutti siis viime syksynä Raumalle.

Kuinka pitkiä ootte?
J&R: n.168cm

missä ootte opiskellu ?
J: Lukion kävin Halikossa (osa Saloa nykyään). Lukion jälkeen pidin kaksi välivuotta ja nyt ekaa vuotta OKL:ssä
R: Sama muuten, mutta opiskelen nyt Turun Yliopistossa sosiaalipolitiikkaa

Minkä luonteisia ootte ?
J: Olin ennen tosi ujo. Nykyään olen aika puhelias, riippuu toki seurastakin.. Oon myös aika suorapuheinen ja sanon melkein aina ääneen mitä ajattelen;)
R: Nooh, yleensä oon ihan mukava ja sosiaalinen, tosin uusien tyyppien kanssa joskus vähän hiljaisempi. Provosoidun aika helpolla ja sanon yleensä suoraan mitä ajattelen.

Suosikiblogi ?
J: Aika paha. Mulla on paljon suosikkeja! Tykkään esimerkiksi Miljan tyylistä, Auroran tavasta pukeutua uusimpiin trendeihin ja Roosan tavasta käyttää värejä.
R:Ääh, en osaa sanoa. Luen tosi monia blogeja, mutta mikään ei ole niin hyvä että voisin nimetä suosikiksi. Monet bloggaajat vaikuttaa tosi hyviltä tyypeiltä ja monilla on kiva tyyli, mutta ei kuitenkaan ole ketään yli muiden.

suosikki teevee sarja ?
J: Lost ja täykkärit
R: Lost ja Flashforward

Lempilehti ?
J: En kauheasti ostele lehtiä, jos joskus teen poikkeuksen niin ostan Ellen tai Olivian. Ulkomailta tulee myös hamstrattua aina muoti- ja juorulehtiä.
R:Trendi, se mulle on tullut jo vaikka miten pitkään. Lisäksi tykkään esim. britti glamourista.

Lempijäde ?
J: Pirkan ampparimehujää. (ja tähän väliin pakko mainita, etten ole koskaan syönyt Ben&Jerrysiä)
R: Ampparimehujää!

Photobucket

Suosikki look tällä hetkellä ?
J: Tällä hetkellä iskee tosi paljon farkku kaikessa muodossa sekä seilorilook, josta nyt voisi mainita ne raidat.
R: Hmmm.. tykkään "pappahousuista" yhdistettynä olkapäitä korostavaan paitaan. Myös collarit on jees, etsinnän alla on collegeshortsit, havaintoja?

Lempimerkki/vaatekauppa ?
J: Merkkiä en osaa sanoa, en osaa arvostaa kalliita merkkivaatteita tai laukkuja. Ehkä joskus vielä tajuan niidenkin idean ;) Vaatekaupoista tykkään Bershkasta, New Lookista ja Topshopista. Viimeisestä en kuitenkaan koskaan raski ostaa mitään:D
R: Merkkiä en minäkään osaa sanoa, jos multa kysytään niin Vuittonit, Guessit ja sellaset on yleensä tosi rumia. Mutta siis vaatekaupoista mun suosikkeja on Bershka, Stradivarius ja Bikbok

Tekisittekö joskus meikkipostauksen?
J: En;) En kauheasti tykkää meikata, varmaan koska en osaa.
R: En! Tai joo, voin tehä sellasen missä esittelen mun käyttämät meikit jne, mutta ketään ei ihan oikeasti voi kiinnostaa miten ne vähäiset meikit sudin naamaani.

missä teette mieluiten vaateostokset?
J: Tykkään shoppailla ulkomailla ihan peruskaupoissa.. Bershka, Pull&Bear, Zara, H&M..
R: Mieluiten shoppailen ulkomailla tai netistä, suosikit tuolla tulikin jo..

mota kertaa olette käyneet lontoossa? ja onko letoliput kalliita sinne?
J&R: Ollaan oltu Lontoossa vain kahdesti, mutta vietettiin kuukausi siellä vähän pohjoisemmassa Englannissa, Kendalissa. Lennot voi saada tosi halvalla, jos vaa osaa varata oikeaan aikaan ja pystyy joustamaan matkapäivissä. Tällä hetkellä Blue1 taitaa saada lennot n.150€/menopaluu. Easy Jetillä ja Ryanairilla pääsee myös tosi halvalla jos vaan varaa lennot ajoissa ja suostuu lentämään pikkukentille.

monesti olette käyneet ulkomailla ja missä olette käyneet?
J: Olin ekaa kertaa ulkomailla (siis muualla kun naapurimaissa) 16 vuotiaana. Sen jälkeen on tullut käytyä Englannissa kolmesti, Skotlannissa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, pari kertaa Kreikassa ja Bulgariassa, Italiassa, Ranskassa ja Kyproksella.
R: Minäkin olin lentokoneessa vasta 16-vuotiaana ekaa kertaa! Mutta siis olen käynyt Ruotsissa ja Virossa tosi monta kertaa, Venäjällä, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Bulgariassa pari kertaa, Kreikassa kolme kertaa, Turkissa, Kyproksella, Italiassa kaksi kertaa, San Marinossa, Espanjassa, Ranskassa, Englannissa kolme kertaa ja Skotlannissa.

Photobucket

Mitä tällä hetkellä teette? (Opiskelua/töitä?)
J: Opiskelen ensimmäistä vuotta luokanopettajaksi Turun yliopistossa, mutta Rauman opettajankoulutuslaitoksella. Lisäksi teen töitä Tukitekilla.
R: Opiskelen sosiaalipolitiikkaa Turun yliopisossa ja teen töitä tuotesuojaajana.

Oletteko toisillenne enemmän kavereita kuin siskoja?
J: Kai ollaan. Tai siis, ollaan siskoksia, mutta myös ystäviä. En osaa selittää, tää on varmaan joku kaksosten spesiaalijuttu:D
R: Jep, tähän on paha vastata. Ehkä enemmän kuitenkin kavereita?

Onko teillä muita sisaruksia?
J&R: Meillä on 19v pikkuveli

Kenen tyyliä ihailette?
J: Riikan!;)
R: hahhaa, thanks Jenna. Mä en kuitenkaan sano sua. En sano ketään, en varsinaisesti ihaile kenenkään tyyliä, otan vaan vähän vaikutteita sieltä täältä.

Miksi aloititte blogin pitämisen?
J: Oltiin molemmat luettu jo jonkin aikaa tyyliblogeja ja haluttiin perustaa vähän "erilainen" blogi. Sillon en ollut muistaakseni törmännyt vielä moneen, jossa kirjoittajia on enemmän kuin yksi. Lisäksi haluttiin kirjoitella vähän myös kaksosten näkökulmasta asioita, mutta se onkin ollut hankalampaa mitä luulin.
R: Jep, aika samoissa. Ja onhan täältä aika helppo lukea mitä Jenna on aina millonkin tehnyt.

Missä olette matkustaneet ja minne haluaisitte matkustaa? :)
J: Tuolla ylhäällä lukikin jo ne, joissa ollaan käyty. Lisäksi haluaisin joskus vielä, mahdollisimman pian, päästä Nykiin. Australia olisi myös siisti! Vähän realistisempi toive on päästä Saksaan ja Espanjaan. Molemmat ihan vierailunarvoisia euroopan maita, joissa en ole vielä käynyt.
R: Haluaisin matkustaa ehdottomasti Australiaan, siitä oon haaveillut jo ihan lapsesta asti. Malesiakin ois tosi jees! Niin ja se New York, se on sellanen kestosuosikki.. Lisäksi Lontooseen haluan taas. Tämä lista vois ihan oikeasti jatkua aika pitkään..

Photobucket

Horoskooppi, pitääkö paikkaansa?
J:En ihan ymmärrä kysymystä.. Mutta ollaan siis Kaloja. En usko horoskooppeihin, joten ei niistä enempää.
R: En mä tajua mitään mistään horoskoopeista!

Ootteko ihan pelottavan samanlaisia jossain jutussa? Onko teillä sellanen "yhteys", että saatatte ajatella samaa asiaa yhtäaikaa jne?
R&J: Joo on meillä usein silleen käynyt että jos ollaan yhdessä, niin toinen saattaa alkaa puhua jostain ja toinen heti "hei mä mietin just samaa". Ja sama jos vaikka oon miettinyt että olisi jotain asiaa, niin sitten toinen saattaakin laittaa viestin tms. Mutta niinhän saattaa käydä kaikille!

Oletteko koskaan pukeutuneet samanlaisiin vaatteisiin?
J&R: Sillon kun äiti puki meidät! Mulla oli usein punaista ja Jennalla sinistä/lilaa, hahhaaa.. Taisi meillä joskus olla ihan täysin samanlaisetkin. Mutta ehkä ala-asteen aikoihin alkoi olee enemmän ihan erilaisia. Tai olihan ne samantapaisia, mutta ehkä vähän erilaisia.

Onko teitä sekotettu/sekotetaanko teitä toisiinne?
J&R: No joo, joskus. Ennemmin ehkä silleen että kaikki kysyy että kumpi sä nyt oot. Kyllä välillä joutuu korjaamaan että "mä olen Riikka".

Onko teillä muita sisaruksia. Ja jos on, onko teidän suhteenne heihin erilainen kuin toisiinne?
J&R: Joo meillä on 19-vuotias pikkuveli. Tietty on erilainen suhden Oskuun, osittain ehkä siksi että se on POIKA ja sillä on tietty eri kaverit, kun meillähän on Jennan kanssa paljon yhteisiä kavereita. Mutta on meillä siis tosi hyvät välit Oskuunkin, baarissa aina välillä törmätään :D

Kuvailkaa toistenne tyylejä kolmella sanalla.
J: Samantyylinen kun mun
R: Haahaaa, hyvä Jenna. Sanon että Jennan tyyli on ihan kiva yleensä :D

Photobucket

Ootteko koskaan koittaneet huijata ihmisiä kaksosuutenne avulla (esim. opettajia, kavereita)? ;)
J: Ei, koska ollan omasta mielestämme niin erinnäköisiä, ettei se toimisi.
R: Jep, samaa mieltä! Ei sitä itse silleen ajattele että ollaan samannäköisiä.

Missä näätte ittenne 5, 10 ja 50 vuoden kuluttua?
J: 5v: olen juuri valmistunut luokanopettajaksi ja viettänyt yhden vuoden opena. 10v: opiskelin hieman lisää ja toimin liikunnan/terveystiedon opena. Olen naimisissa ja meillä on yksi lapsi. 50v:Olen hyväkuntoinen eläkeläinen ja asun talvet Australiassa. Kesäksi tulen aina suomeen hoitamaan lapsenlapsia.
R: 5v: Olen valmistunut valtiotieteiden maisteriksi ja olen jossain virastossa tms töissä. 10v: olen naimisissa, meillä on pari lasta, kiva talo, matkustellaan säännöllisesti ja olen juuri palaamassa hoitovapaalta vakituiseen työpaikkaani. 50v: Olen hyväkuntoinen seitsemänkymppinen, vierailen useasti Australiassa Jennan luona, vietän paljon aikaa lasten ja lastenlasteni kanssa ja matkustelen paljon.

Ootteko tehny aina kaikki asiat ns. yhdessä? Et ootte ollu samssa koulussa, samat kaverit ja silleen..
J: Enimmäkseen joo. Oltiin siis samassa (pienessä) koulussa, jossa ei ollut paljon vaihtoehtoja mennä eri luokille yms. Lisäksi pelattiin korista aina samassa joukkueessa, jota kautta saatiin samoja kavereita.
R: Joo tossahan se tuli jo, ei tosiaan ollut ees kamalasti mahiksia mennä erille luokalle. Ja en ehkä ois ees halunnut, miksi olisi pitänyt? Mun mielestä tylsää yrittää erottaa sillä tavalla kaksosia! Okei, ehkä ois sit ymmärrettävää jos kaksosilla ei ois ketään muita kavereita kun toisensa!

Ootteko luonteeltanne samanlaisia? Eli siis kumpi teist on hiljaisempi ja jne
J: Olin ehkä nuorenpana hiljaisempi. Tai en tiedä:D Ollaan kuitenkin suht samanlaisia. Riikka ehkä ilmaisee mielipiteensä ainakin äänekkäämmin ja selkeämmin kuin taas minä!
R: Joo ollaan me aika samanlaisia kai.. Siis ehkä just oon äänekkäämpi ja suorempi jossain asioissa..

Onko monesti jotkut sekottanu teijät keskenänne vai tunnistaako teijät helposti?
J: On sekottanut! Yleensä vasta kun ihmiset tutustuvat meihin paremmin, niin alkavat myös tunnistamaan..
R: Kaikki sanoo että ollaan ihan eri näköisiä sitten kun meidät oppii tuntemaan..

Olitteko hyviä lukiossa tai yleensäkkin koulussa?
J: Olin ehkä keskitasoa hieman parempi. Keskiarvo on yleensä ollut jotain 8,5. Se, onko tämä hyvä vai huono, riippuu paljon siitä keneltä kysytään.
R: Joo sama, keskiarvo ollut aina siinä vähän ysin alle.

Photobucket

Mitä hyvää ja huonoa on nykyisissä paikkakunnissa missä asutte?
J:Rauma on liian pieni, siellä ei ole kivoja kauppoja ja se sijaitsee liian kaukana Turkua. Hyvää taas on se, että hmmm? Sieltä pääsee pois? ;) Ja onhan se ihan nätti!
R: Tykkään kovin Turusta, täällä tapahtuu kivasti kaikkea, tarpeeksi iso kaupunki ja ihan nättikin. En keksi oikeen mitään huonoa. Ehkä se ettei Jenna asu täällä?

Kuinka monta kertaa ootte seurustellu ja minkä ikäsenä ensimmäisen kerran?
J: Aloin seurustelemaan ekaa kertaa 17v. Nyt seurustelen tokaa kertaa "vakavammin", lisäksi siinä välissä oli yksi ei-niin-vakava juttu.
R: Ekaa kertaa seurustelin vakavasti 16v:nä, se loppui (thank god) kun olin 18. Sama kun Jennalla, että nyt seurustelen toista kertaa tälleen vakavasti. Tai no, en tiiä voiko tätä seurusteluksi sanoa kun asutaankin yhdessä ja kaikkea!

Minkä ikäsenä alotitte koripallon ja miksi juuri koripallo?
J&R:Oltiin kolmannella, eli 9v. Kaveri pyysi mukaan ja se oli menoa! Luokaltamme taisi parhaimmillaan pelata seitsemän tyttöä korista, mutta kaikki muut lopetti ennen kun siirryttiin pelaamaan vähän "tasokkaampiin" sarjoihin.


Kertokaa toisistanne kolme hyvää ja huonoa puolta!
J: Hyviä Riikassa: Tykkää samoista jutuista, ei suutu (mulle) helposti ja ei ole pitkävihainen. Huonoja: Löytää kaikki kivat vaatteet kaupoissa aina ennen mua, enkä halua ostaa samoja, asuu liian kaukana ja näyttää liikaa multa!
R: Hyvää Jennassa: Ymmärtää aina kaikki mun tyhmätkin jutut, ei tarvii selittää kauan vaan tajuaa heti mistä on kyse, ymmärtää mun huonoa huumoria ja siltä voi lainata vaatteita esim. jos on helsingissä miitissä ja on unohtanut omat kotiin.. Huonoa: asuu Raumalla niin ei päästä tarpeeksi usein solkkuun ja shoppailee yhdessä. En keksi muuta huonoa....

Ärsyttääkö teitä, kun sisko on niin samannäköinen kuin itse?
R: Eipä oikeestaan, en mä silleen itse sitä ajattele että näytetään samalta!
J: Ei enää. Joskus nuorena kyllä..

Photobucket

missä asioissa ootte aivan erilaisia? entä missä asioissa ihan samanlaisia?
R&J: No en tiiä ollaanko missään aivan erilaisia. Mutta okei, opiskellaan aika eri aloja.. Mutta siis ennemmin ollaan samanlaisia, tykätään esim. samanlaisista ruoista ja samasta musiikista usein, arvostetaan samoja asioita elämässä ja käyttäydytään monissa tilanteissa samalla tavalla.

puettiiks teiät aina pienenä samalla tavalla?
R&J: Joo, ainakin aika samantapaisesti. Jennalla oli sinistä/lilaa ja Riikalla punaista!

paras ravintola?
R: Tykkään monista ravintoloista, useimmiten käydään Martinassa tai Amarillossa. Uusin suosikki on Benellis Turussa.
J: Käyn ehkä kerran vuodessa ravintolassa, joten suosikkia ei löydy.

Mikä on lempipaikkanne maailmassa?
J: Oma sänky
R: Tekisi mieli sanoa että joku ihana biitsi jossain päin maailmaa, mutta ehkä se kuitenkin on oma koti!

paras baari?
R: Yleensä baarilla ei ole niin väliä, vaan se porukka tekee sen tunnelman! Mutta jos joku pitäisi sanoa niin Turun Vegas on kiva.
J: Sama kun Riikalla, ei sillä paikalla niin väliä

lempidrinkki?
R&J: Mansikkamargarita!

kesänsuunnitelmia?
R: töitä, aurinkoa, mökkeilyä, beachkoris, summer up, ehkä joku ulkomaanmatka?
J: Hanojen tekoa ja muuten samoja suunnitelmia kun Riikallakin.

lempparivuodenaika?
R: Kesä! Ehdottomasti!
J: Kesä

Photobucket

Lempi eläimenne?
R: Jakke
J: Olin ennen "eläinrakkaampi" jos niin voi sanoa.. Nykyään tykkään vaan enimmäkseen koirista

Lempi leffanne?
R: En osaa sanoa, oon katsonut niin paljon hyviä. Mutta viime aikoina katsotuista 2012 oli kyllä tosi hyvä
J: Paha sanoa.. Ei ole mitään yhtä suosikkia.

Lempi kaupunkinne Suomessa?
R: No turku tietty!
J: Turku!

lempi kaupunkinne ulkomailla?
R&J: Kyllä se Lontoo on

Onko jotain vaate/asuste merkkejä, joiden tuotteista ette tykkää?
R: No siis en oikeen välitä mistään kalliimmista.. Esim. Vuittonit on mun mielestä rumia.
J: Eipä oikeestaan. Kaikki menee jos ilmaiseksi saisin.

Tykkäättekö laittaa ruokaa?
R: Joo tykkään! Ja laittaisin useammin jos olisi aikaa.. Tälleen kun on tenttiä tentin perään niin ei ihan ekana mielessä oo että mitä ruokaa laittaisi..
J: En omassa keittiössäni..

Ootteko omasta mielestänne hyviä laittamaan ruokaa?
R: Joo ihan hyvä varmaan! En kamalasti tykkää tehdä ohjeiden mukaan, vaan sovellan joskus vähän liikaakin.. Mun tän hetken suosikki ruoka-aines on pesto, voisin laittaa sitä joka paikkaan.
J: No siis hallitsen perusjutut, mutta en jaksa koskaan koittaa mitään uutta. Itselle on tylsä kokkailla!

Photobucket

Onko teillä tyyli-ikonia, jos niin kuka?
R:J: Ei ole.

Lempi meikkimerkkinne?
R: Avon? No ei, ei mulla mitään ehdotonta suosikkia ole. Lumenen ripsarit on kyllä hyviä!
J: Avonista tykkään myös.

Lempi meikkinne?
R: Aurinkopuuteri! Tai MSCHIC:n varjostusväri
J:En tiedä. Ehkä ihan vaan tavallinen puuteri.

Ihonhoitovinkkejä?
R: Pese meikit pois AINA iltaisin, ei likaisella naamalla (hyihyi) nukkumaan. Vaikka oisin kuinka väsynyt (kännissä) esim. baari-illan jälkeen niin silti aina pesen meikit pois! Peruspuhdistuksen lisäksi kuorin ihon vähintään kerran viikossa ja kasvonaamiotakin yritän käyttää tarpeeksi usein
J: Nuku tarpeeksi! Omasta naamastani huomaa ainakin tosi hyvin jos on unet jäänyt vähäiseksi

missä kuvittelette olevanne kymmenen vuoden kuluttua? millaista työtä tekemässä ja ketä perheeseesi silloin kuuluu?
R&J: No tähän nyt oikeastaan vastattiinkin jo..

voisitteko tehdä sellasen perustieto -postauksen? Eli kertoisitte itsestänne kaikkia perustietoja;-asunpaikka-opiskelut-luonteenpiirteet-lempi leffat-yms..
R&J: Ne on kaikki tainneet tulla jo

Photobucket

Onko kumpikaan kokeillut tuota ripsaria ja jos on, mitä tykkäsitte?:)
R: Mä olen ja en tykkää kamalasti! Ei oo yhtään hyvä mun ripsille. Lisäksi tykkään vedenkestävistä enemmän.
J: En ole vielä testannut, vaikka multa tuo sama löytyykin!

mikä blogin kirjoittamisessa teijän mielestä on parasta? ja miksi päädyitte yhdessä kirjoittamaan samaa blogia, eikä molemmat omaansa?
R&J: Hmm, se että saa esitellä itseään? Oikeasti se että saa höpistä ihan turhista ja pinnallisista asioista silleen että joku ihan oikeasti tajuaa. Ja kirjoitetaan yhdessä ehkä siksi että jaetaan kaikki muutkin asiat? :D Ja oli pakko aloittaa blogi yhdessä kun keksin niin osuvan nimen!

Jennalle:Mikä sai sut hakemaan Raumalle opettajaksi? Mitä olet tykännyt opiskelusta?
J: Olin kuullut, että sinne on helppo päästä! Lisäksi vähän kämmäsin sen haun.. Luulin laittaneeni Turun ykköseksi, mutta laitoinkin Rauman.. Oon kyllä suurimmaksi osaksi aikaa tykännyt. Välillä osa aineista *ituttaa!

mitä Riikka opiskelee, niin olisi kiva kuulla sekin!
R: sosiaalipolitiikkaa pääaineena ja tällä hetkellä sosiologiaa sivuaineena

kuvailkaa tyyliänne omasta näkökulmastanne: mistä tykkäätte esim. eniten omassa tyylissänne? :)-lempparivaatteenne?
R: Oon huono vastaamaan tällasiin kun en oikeen tiiä mikä on mun tyyli. Tykkään hienoista vaatteista, ok? :D En mä osaa mitenkään määritellä millainen myn tyyli on, saatika kertoa mistä tykkään siinä eniten. Tykkään ehkä siitä ettei ole mitään tiettyä tyyliä minkä mukaan mun pitäisi pukeutua. Joskus on kiva pukeutua esim. urheilullisiin ja rentoihin asuihin ja joskus sellasiin tyttömäisiin tyylikkäisiin. Mun lempivaate tällä hetkellä on ne stradivariuksen collarit.
J:

Photobucket

Kumpi tuli teistä ensin, muna vai kana? xD
R: Ai siis kumpi meistä tuli ensin vai kumpi tuli ensin muna vai kana? :D No siis Jenna tuli 8 minuuttia ennen mua. Ja muna ehdottomasti ennen kanaa. Sama kun kysyisi että kumpi tuli ennen, vauva vai aikuinen!
J: Kana, mistä se muna muuten olisi tullut? :o

ootteko sinkkuja vai seurusteletteko?onko takana pitkiä suhteita?asutteko yhdessä?
R: Tä suhde juttu tulikin jo, mutta siis ai asutaanko ME yhdessä? Siis mä ja Jenna? :D No ei! Mä asun Jannen kanssa..
J: Asun mun sadan villakoiran kanssa yhdessä

ootteko toistenne parhaat kaverit?
R: Hah, joo, Jenna on mun BFF.
J: Sama! ^^

mainitkaa molemmat yksi paras asia jokaisessa vuodenajassa
R: syksy: kun lehdet tippuu ja on ihanan väristä, talvi: joulu, kevät: EASTER! kesä: lämpö!
J: Syksy: Saa ostaa talvivaatteita, talvi: joululoma, kevät: kesä lähenee, kesä: lomaa opiskeluista

5 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus. Paljon tuli uutta, vaikka jotain jo luulin teistä tietävänikin :D

  VastaaPoista
 2. Tässä postauksessa on kivoja kuvia,varsinkin nuo missä olette yhdessä.

  VastaaPoista
 3. kaksin kaunihin...itellä identtinen kaksoissisko. hauskaa että nykyään ei enää ole niin nuukaa jos sisko haluaa samanlaiset kengät yms. ennen ei kestänyt jos oli mitään samanlaista. XD

  VastaaPoista
 4. Maya: Ja vielä vaikka mitä jäi kertomatta :DD

  Anonyymi: Kiitti, pitää siis jatkossakin ottaa yhteiskuvia enemmän;)

  Lore: Jee, muitakin kaksosia blogimaailmassa :>

  VastaaPoista
 5. Hei mä olen kanssa samassa firmassa töissä. Tai no en mä kyllä sieltä ole työtunteja saanut moneen kuukauteen....

  VastaaPoista