torstai 29. huhtikuuta 2010

Himo

R: Taisin joskus mainitakin että mun tekee nykyään koko ajan mieli syödä jotain salaatteja. Tekisi mieli elää pelkillä salaateilla ja pestolla. Kaikki salaatit käy, pastasalaatit, tavalliset vihreät salaatit, mozzarellasalaatti jne. Olen viime aikoina ollut laiska ja ostanut ihan liian usein kaupan valmistiskiltä salaatteja, mutta nyt päätin että ihan hyvin voin tehdä niitä itsekin. Tulee paljon halvemmaksikin! Eilen ja tänään söin caesar salaattia, tai noh, ainakin mun omaa versiota siitä. Oli kyllä hyvää!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Caesar salaatti on joku maailman helpoin tehdä, varsinkin kun ostaa valmiin kastikkeen ja krutongit kaupasta. En mä sentään niitä itse tee, vaikka itsetehty kastike ainakin voisi olla parempaa.. Ostin valkosipulimaustettuja krutonkeja, ne on ihan törkeen hyviä! Voisin oikeasti syödä niitä vaikka koko pussillisen ihan sellaisenaan. Caesar salaatin kruunaa parmesanlastut, niitä pitää olla ihan reippaasti! En siis tiiä voiko tätä salaattia terveelliseksi sanoa, mutta ihan älyttömän hyvää se ainakin on.

Nyt alkaa operaatio haalarimerkit. Olen viimeksi ommellut yläasteella, neulan ja lankaakin ostin ihan vaan haalarimerkkejä varten. Saa nähdä saanko huomiseen mennessä ommeltua ne, tuskin.

Kertokaa jotain hyviä salaatti ohjeita!

3 kommenttia:

 1. Mullakin olis kolme haalarimerkkiä ommeltavana vielä tänään, saas nähdä tuleeko mitään :D

  VastaaPoista
 2. Käsittääkseni olet Turusta, niin Juliaa vastapäätä Greenzistä saa ihan parhaita salaatteja! Hintaa on aika paljon, mutta on ne sen arvosia=)

  VastaaPoista
 3. Roosa: Mä sain noi kaikki ommeltua, mutta kaksi irtoi illan aikana :D onneksi ne ei kadonneet mihinkään!

  Anonyymi: Joo siis tiiän paikan, mun on ihan sairaan kauan pitänyt käydä siellä, mutta aina tullut joku este. Ensi viikolla ois tarkotus mennä sinne käymään kun pitkästä aikaa meillä ei mee Jannen kanssa aikataulut ihan ristiin!

  VastaaPoista