keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Esikatselu

J:Heippa! Oon tässä pian lähdössä töihin, mutta ajattelin tulla postaamaan päivän asun ensin. Alkuviikko oli oikeastaan pelkkää liikuntaa koulussa, joten sain vasta tänää pukea ensimmäistä kertaa H&M:n uudeen neuleen päälleni. Löysä yläosa oli erittäin sopiva tällaiseen päivään, jolloin on ensin kolme tuntia käsitöitä ja sen jälkeen nokkahuilukoe.. (Nyt tungen sen huilun jonnekin kaapin perälle, en halua nähdä sitä enää koskaan).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Asu oli jälleen kerran aika H&M painoitteinen, sillä paidan lisäksi takki, huivi ja laukku on sieltä myös. Kengät on Pieces, leggingsit ellos, korut lindex+new yorker.

Vielä pitäisi jaksaa pari iltaa töissä ja huominen koululla. Sitten minäkin pääsen vihdoin ja viimein vapun viettoon. Kaveriden facebook päivityksistä päätellen osa aloitaa vapun juhlinnan jo tänään, tai siis viimeistään tänään. Mä oon ihan tyytyväinen jos yhden illan jaksan juhlia, turha sitä överiksi vetää vaikka vappu onkin!
Vai mitäs mieltä muut on? Olenko ainoa tylsä?:D

5 kommenttia:

 1. Mä oon vielä sua tylsempikin! :D En oo varmaan ikinä ollut kavereiden kanssa juhlimassa vappua (oon 22v.)! Yleensä vietän sen perheen kanssa. Tänä vuonna (myös viime vuonnakin) vappu menee pääsykokeisiin lukien. JEEjee! :D

  VastaaPoista
 2. kyl se vappu alkaa tänäään!! :-)

  VastaaPoista
 3. Vappu alkoi periaattessa jo eilen, mutta käytännössä tänään :DDD Huomenna vp!

  VastaaPoista
 4. kyllä nyt vappua OPISKELIJAN pitää vähintään 2 pv on juhlia :D

  VastaaPoista
 5. Milla: Haha, menee se varmaan noinkin:)

  welmu: Ei täällä :D

  Riikka: Sitä ei lasketa jos pidät vapaata!

  Anonyymi: Entä jos opiskelija on rahaton ja tuet ja palkka tulee vasta maanantaina?:D

  VastaaPoista