perjantai 23. huhtikuuta 2010

234

J:Mulla on ihan sellanen fiilis, että olisin palanut ajassa pari vuotta taaksepäin, aikaan, jolloin hengasin kaiket päivät kotona (siis vanhempien luona) ja luin ylppäreihin. Oon ollut keskiviikosta saakka vanhempien nurkissa pyörimässä ja koittanut kovin lukea maanantaiseen tenttiin.

Tänään alkoi kuitenkin mökkihöperyys iskeä ja oli pakko lähteä pyörähtämään kaupungilla. Kävin pikaisesti muutamassa kaupassa, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Siis mitään muuta kuin syötävää..
En oikein jaksanut panostaa ulkonäköön. Hiuksetkin oli rasvaisemmat kun margariini, yök.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Asukuvat ei ihan onnistunut haluamallani tavalla. Itselaukaisin kuvaussessiotani haittasi hieman naapurin teinibileet. Koitin olla todella huomaamaton asetellessani kameraa jokaisen kannon ja puupalan päälle, joka pihalta löytyi.. En tainnut onnistua.. Siirryin sisälle siinä vaiheessa, kun useampi karhulippikseen pukeutunut poika tuijotti pihallemme.
Päällä oli H&M:n takki, Piecesin housut ja kengät, Bikbokin paita, H&M:n huivi ja edelleen Riikalta lainassa oleva New Lookin laukku.


Huomenna on sitten se kauan odotettu blogimiitti. Oon ihan pihalla vielä kaikesta.. En tiedä missä se koko paikka on, missä meidän hotelli, millä ja milloin menen Helsinkiin ja mikä tärkein: MITÄ LAITAN PÄÄLLENI? Oikeastaan ei ole pahemmin valinnanvaraa, sillä otin Raumalta mukaan kaksi asukokonaisuutta. Niillä mennään (tai siis toisella niistä), ellen löydä huomenna vielä jotain kivaa. Jos edes ehdin hesassa kauppoihin..

5 kommenttia:

 1. Höh mä missaan taas kaiken kivan eli blogimiitin :( Hav' fun! :-))

  VastaaPoista
 2. jutta: Ens kerralla sitten! Tai sit järkätään Raumalle miitti. Osallistujamäärä olisi varmasti päätä huimaava.. :DD

  VastaaPoista
 3. Joo no nimenomaa! Olihan meitä ainakin kaks..... :D

  VastaaPoista
 4. jutta: kesällä on luultavasti ainakin joku puistomiitti tiedossa, voin sit infoilla sua siitä kun tiedän enemmän:) Ettei ihan kahdestaan tarvitse miittailla! Vaiks ei sekää huono idea olisi.

  Lellow: thanks:)

  VastaaPoista