torstai 11. maaliskuuta 2010

shoppailuja

R: Ateenassa tuli vähän shoppailtua, kun palkkakin tuli sopivasti ennen lomaa. En mä kamalasti tuhlannut, mutta tällaista tarttui mukaan...

Photobucket
Photobucket

Pari peruspaitaa kivoilla olkapäillä. Nämä on aika samanlaiset kun ne hm:n vastaavat, mutta hintaa oli muutama euro vähemmän ja ainakin mustassa olkapäät on muhkeammat! Musta on bershkasta 7,95e ja sininen stradivariuksesta 5,95e.

Photobucket

Chinot, pappahousut, mitkä nämä nyt on? No kivat ne ainakin on. Stradivariuksesta ostin nämä, hintaa vähän alle 20 euroa.

Photobucket

Aivan ihanan pehmeät ja mukavat collarit stradivariuksesta! Ei mitkään lököurheilupökät, vaan menee ihan kaupunki käyttöönkin! Tämän tapaisia olen etsinyt jo jonkin aikaa, onneksi löysin nyt! Hintaa oli vähän alle 20 euroa. Tai itseasiassa äiti osti nämä mulle, eli ne ei maksaneet mulle mitään.

Photobucket
Photobucket

Musta mekko pitsiyksityiskohdilla bershkasta, hintaa oli 17,95e. Tämä on tosi epäriikkamainen, ehkä siksi ihastuinkin tähän? Näyttää aika kivalta wetlook legginssien kanssa.

Photobucket

Kovan metsästyksen jälkeen löysin pull&bearista farkkupaidan. Kokeilin varmaan jokaisessa mahdollisessa kaupassa farkkupaitoja, mutta jokaisessa oli jotain vikaa. Zarassa oli pari kivaa, mutta ei nekään sitten lopulta olleet tarpeeksi kivoja. Käytiin vikana keskustan pull&bearista ja sieltä sitten löysin tämän 19,95 eurolla. Oon happyhappy!

Vähän voisi näyttää silitysrautaa osalle vaatteista, tai sitten luotan siihen että ne suoristuu kaapissa roikkuessa.. Tajusin muuten etten ostanut reissusta yhtään legginssejä tai kenkiä! Yleensä niitä lähtee mukaan vähän liikaakin..

Mitä tykkäätte mun ostoksista?

9 kommenttia:

 1. hei onkohan se mun avonin tilaus tullut perille? tai kun ei oo kuulunut mitää siitä, kun sillon sunnuntaina lähetin tilauksen sähköpostiin:)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja juttuja olet todellakin löytänyt! Pitsimekko varsinkin on kaikessa epäriikkamaisuudessaanki todella hurmaava :D

  VastaaPoista
 4. jutta: joo tuli perille! Unohdin sillon vastata sulle kun oli niin paljon kaikkea.. Itseasiassa oon pian lähdössä postista hakee sitä tilausta.. Laitan sulle illalla mailia!

  Maya: Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Kivoja ostoksia :) Mä unohdin kokonaan että lähdette ja murisin täällä kun mietin että ette postaa (siis huumorimurisin;)). En voinut sit tullaa tsekkaamaan tota poissaoloilmotusta :D

  VastaaPoista
 6. Kivoja juttuja kaikki : )

  VastaaPoista
 7. toi epäriikkamainen on hyvin hyvin hepamainen :) :)

  VastaaPoista
 8. Lis: hehee, kiva että oli ikävä :D

  Anonyymi: kiitos!

  Sini: kiitos, onhan se :)

  Hepa: juu niin on!

  VastaaPoista