tiistai 2. helmikuuta 2010

Tammikuun shoppailut

Lupasin itselleni uuden vuoden kunniaksi alkaa kiinnittää huomiota omiin shoppailuihini. Kirjasin tammikuun ajan ylös kaikki shoppailut, ja jatkan sitä koko vuoden. Jokaisen kuun lopussa tulee yhteenveto shoppailuista, tässä olisi tammikuun yhteenveto.

vaatteet 108,97e

kengät 32,48e

laukut 3,30e

asusteet 16,30e

kosmetiikka, hiusjutut yms. 10,00e

Photobucket

Eli yhteensä tuhlasin selkeästi alle 200 euroa, joka on tosi hyvin siihen nähden, että olin alkukuussa Lontoossa shoppailemassa ja nyt viikonlopulla siellä Tukholmassa. Ulkomaanmatkojen lisäksi shoppailin täällä Suomessa vain gina tricotissa, josta ostin pari perustoppia ja collarin yhteensä alle 25 eurolla. Hm:ltä tuli tammikuussa yksi paketti, mutta sitä en tähän nyt lisännyt, koska en ole maksanut niitä vielä. Eli lasken tilaukset aina sen kuun yhteenvetoon, jolloin ne maksan.

Saa nähdä miten helmikuussa käy. Tarkoitus olisi säästää maaliskuista Ateenan matkaa varten, sieltä kuitenkin löytyy kivoja kauppoja. Ja ai niin, en ole tainnut edes kertoa, sain töitä! Eli nyt mulla on jo kaksi osa-aikaista työtä opiskelujen ohelle. Uudessa työssäni teen 6h viikossa ja saan tehdä työt millon tahansa viikon aikana, eli ihan loistava työ opiskelijalle! Joillekin 6h viikossa on ehkä vähän, mutta mulle se on ihan hyvä opiskelujen ohelle, varsinkin kun toisessakin paikassa teen säännöllisen epäsäännöllisesti 5-15h viikossa. Enempää en edes ehtisi, kun se opiskelu kuitenkin on tällä hetkellä mun vakituinen työ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti