lauantai 6. helmikuuta 2010

Sosiaalinen lauantai vol 2

Tänään on taas sosiaalinen lauantai. Ensin suuntana Salo ja serkun häät, sieltä loppuillasta Turkuun kaverin tupareihin. Vähän harmittaa kun en ostanut uutta mekkoa häihin, eikö se kuitenkin vähän niin ole että naisella kuuluisi olla uusi mekko joka juhlaan? Pakko nyt vaan pärjätä vanhalla.. Tupari asua en ole ehtinyt miettiä, mutta sen päätin että pitsilegginssit laitan jalkaan.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nyt pitäisi mennä suihkuun, lakata kynnet ja aloittaa taistelu hiusten kanssa.. Aikaa pitäisi olla ihan riittävästi, mutta tiedän jo nyt että tulee kiire. Kiire tulee aina, vaikka aikaa olisi miten paljon.

P.S Äiti kysyi jotain laukkua lainaksi häihin, mitäköhän mä sille keksin?

5 kommenttia:

 1. Hei, aatettelin kysyä että missä te ootte töissä? jompikumpi justiin mainitti että oli saanu lisää töitä. EI tarvi paikkaa kertoa, mietin vaan että minkälaista hommaa kun itekkin pitäis jtn keksiä:)

  VastaaPoista
 2. rinkku: Mä en oo missään, opiskelen vaan! Ja oon tainut mainita, että jotain tarttisin:) Kun ei toi opintotuki mikään liian iso oo ;)

  VastaaPoista
 3. rinkku: Mä oon nyt kahdessa työpaikassa opiskelujen ohella, yhdessä kahvilassa oon töissä aina kun ne tarvii eli kerran tai pari viikossa, joskus useammin ja joskus harvemmin. Toinen työ on ns. tuotesuojausta, eli käyn 6h viikossa yhdessä kaupassa Paraisilla kiinnittämässä tuotteisiin hälyjä. Lisäksi on avonin kauneuskonsulttina, mutta sitä en laske työksi, teen ihan omaksi iloksi ja ei siitä paljon rahaa saa!

  VastaaPoista
 4. riikka, miten oot päässy tollasiin paikkoihin?:D esim toi tuotesuojaus.

  VastaaPoista
 5. Kahvilaan pääsin kun omistaja otti muhun yhteyttä kun olin jättänyt ilmoitukseni mol.fi:n CV-nettiin. Sitä suosittelen, sain sitä kautta tosi monia työtarjouksia! Jotkut niistä oli ihan jotain yksittäisiä työkeikkoja, esim juhliin tarjoilijaksi, mutta osa ihan tuollaisia vakituisia. Kannattaa tehdä sellainen hakemus millä erottuu muista ja korostaa parhaita puolia niin varmasti saa yhteydenottoja. Tonne tuotesuojaajaksi pääsin ihan normaalia reittiä, eli ne haki työntekijää mol.fi:n kautta, hain sinne ja ne valitsi mut.

  VastaaPoista