tiistai 19. tammikuuta 2010

What a day!

J:Kuten huomaatte postailutahdista, on lomat todellakin lomailtu ja molemmat tytöt palaneet innokkaina (tai sitten ei) opiskelemaan. Mulla on ainakin ollut tosi ärsyttävä alkuviikko. Molempina päivinä on ollut heti aamusta luento/demo, sitten tunti tai pari taukoa, taas jotain, sen jälkeen taas taukoa ja iltapäivällä vielä luento. Koko päivä menee siis koululla. Lisäksi tänään oli heti aamusta 5h:n puutyön demo, joka imi musta kaikki mahdolliset mehut. Illalla oli  vielä kansalaisopiston enkun kurssi, joten ei ihme että väsyttää.

Asukuvia koitin ottaa aamulla ennen kahdeksaa ja illalla yhdeksän jälkeen ja tässä tulos.. Voiko ihminen näyttää väsyneemmältä?
Photobucket


Photobucket

 Primarkin raitapaita, H&M:n farkut (pitkästä aikaa) ja illalla oli Elloksen saappaat, koulussa ihan vaan valkoiset tennarit, ne sopii vähän paremmin tunkkaiseen puutyöluokkaan. Lisäksi kädessä Lindexin niittikoru.

Tein viime viikolla tilaukse H&M:lle ja tänään oli sitten tullut tällainen postin mukana
Photobucket

Ei 10% alennus paljoa ole, mutta olisi sekin kelvannut. Ääh! No mutta ei voi mitään. Jos jollekin ei tällaista tullut ja tuon alen haluaa, koodi on 8671.

Ja jos kiinnostaa viikon kestävät bileet, käykää täällä.

8 kommenttia:

 1. no voi persaus, mä just tein tilauksen kanssa... :/ möh!! taidan kyllä soittaa asiakaspalveluun jos sais vielä alen lisättyä.

  VastaaPoista
 2. Mäkään en tee tolla alennuskupongilla mitään ku koitan pitää itseni poissa H&M:n sivuilta tulevan tukholmanreissun vuoksi :S Vaikeeta on!

  VastaaPoista
 3. Jos oot rekannu ittes hm:n nettikauppaan, ni siellähän voit tehä uuden tilauksen ja laittaa ton alenumeron siihen mukaan. Sen jälkeen voit poistaa edellistilauksen normi hintaiset tuotteet. Ihan vaan vink vink =)

  VastaaPoista
 4. Hepa-Neiti: Kannattaa soittaa :P

  Roosa: Tsemppii yritykseen! Ei enää kun vähän yli viikko reissuun, jeejee!

  marjut: Suurin osa mun tuotteista oli alesta ja ne on jo ehtinyt lähtee :s

  VastaaPoista
 5. Mun kone on ei päästä mua HM:n nettikaupan sivuille ollenkaan :DD on se hienoa ku tietokone säätele mun shoppailua ;)

  VastaaPoista
 6. Joo, tosin ei päästä mua kyllä hotmailinkaan sivuille eikä netti pankkiin :DD mut muuten iha jees ;D

  VastaaPoista
 7. Mä vaan tulin kertoo että mä sain sen ihan soittamalla hoidettua vaikka osa kamoista oli jo ehtiny lähteäkin :) oujee!

  VastaaPoista