sunnuntai 24. tammikuuta 2010

"Tulkaa keikoille kattoo ja kuuntelee"

Koska oon aina vähän jäljessä kaikessa, tässä vielä vähän fiiliksiä perjantailta! Luulin, että Riikalta löytyisi mulle hyviä asukuvia, mutta turha luulo.. En vaan taida olla kovinkaan kuvauksellinen, ainakin kun viime aikaisia kuvia katsoo..


 Photobucket
Photobucket

Näissä näkyy asua edes jonkin verran. Mulla oli päällä siis Bershkasta ostettu niittikoristeltu t-paita, kädessä samat vanhat korut, korvikset oli Tuiskulta lainassa ja jalassa nämä Dinskon kengät.

Asteesta oli pakko ottaa taas kuvia, mutta jotenkin nekin pääsi epäonnistumaan suurin osa. Kuvista puuttuu fiilis kokonaan!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Olen ollut tänään ihan superlaiska. En edes jaksanut lähteä takaisin Raumalle kotiin, vaan jäin vielä yhdeksi yöksi porukoiden luokse Saloon. Mulla on kyllä vähän takaa-ajatuksia.. He kotiutuu joskus yöllä viikon  Teneriffan reissulta ja haluan saada mun tuliaiset! Jos vaikka äiti olisi taas osannut shoppailla Bershkassa niin kuin viime reissulla!

6 kommenttia:

 1. sun pitäis laittaa näit aste kuvii sinne facebookin yhteisöön, siel on joku kansio mis on fanien kuvii :D Siel on ehkä kolme kuvaa atm..

  VastaaPoista
 2. Ihanan hyväntuulinen tuo hyppykuva :) Vitsi kun tuli ikävä Raumaa, oon itse kotoisin Eurasta ja Rauma on aina ollut kovin rakas paikka. Onneksi tällä viikolla pääsee kotikonnuille kaksi kertaa, keskiviikkona musaopistopäivä ja perjantaina Bar Hoviin moikkaamaan kavereita :)

  VastaaPoista
 3. Toi on ihana toi niitti olkapäinen paita :) <3

  VastaaPoista
 4. Riikka: Joo, vois laittaa joku päivä kun ehtii.

  Sirpa: Kiitti, en itse tykkää. Ihan yli-innokas ilme ja tyhmä varjo osunut kuvaan!

  Emma: Hovissa taitaa olla Antti Tuisku esiintyy :D Onhan tää Rauma ihan kiva paikka, vaikka oonkin vasta vähän aikaa täällä asunut :>

  Jennakaroliina: Thanks! Mun suosikki Lontoon ostos:)

  VastaaPoista
 5. Joo, kuulinkin tuosta Tuiskusta :D

  VastaaPoista