torstai 14. tammikuuta 2010

Outfit

Voisko joku kertoo mulle mikä päivä tänään on? Aamulla herätessä oli ihan maanantaifiilis, koulusta kotiin selvittyä oli ihan perjantaifiilis ja äsken odottelin innolla, että Pako alkaisi. Mutta ei tänään tiistaikaan taida olla. Tiedän kyllä oikeasti, että tänään on torstai, mutta ei tunnu yhtään siltä.Jotenkin hassu viikko ollut. Huomenna on onneksi vaan yksi luento ja sitten on viikonloppu.
Aion viettää laatuaikaa itseni kanssa Raumalla ja mennä hiihtämään! En ole hiihtänyt pariin vuoteen, joten saa nähdä mitä siitäkin tulee.. Tämä edellyttää kuitenkin sitä, että onnistun löytämään ladun jostain ja raahaamaan itseni ja sukseni paikalle.

Olipas taas turhat alkuhöpinät. Asiaan, eli asuun.

 Photobucket
Photobucket
Photobucket

Elloksen ylipolven saappaat, Onlyn farkkuleggarit ja takki, Gina Tricotin neule ja henkkamaukan laukku, huivi ja koru.

Mitäs tykkäätte asusta?

5 kommenttia:

 1. Norssin oppilaat on lähinnä laskenu sitä pihan mäkeä suksilla alas :D On siellä läheisen vanhan koulun kentällä jotain latujakin kuulemma.

  VastaaPoista
 2. En mäkään oo hiihtän monee vuotee, enkä kyllä siksi edes ole menossa. Nyt jos mä menisin hiihtämään, ni varmaan joku Espanjalainen joka ei oo koskaan suksia nähnykkään hiihtäis mun ohi vaikka takaperin :D Eli ei hiihto minulle siis kiitos!

  VastaaPoista
 3. Tuli tosta hiihtämisestä mieleen.. Ni tänään kun yritin kovin keskittyä kirjottamiseen, niin käytävästä alkoi kuulua kauhee meteli. Kuulin selkeesti että siellä oli ainakin äiti ja lapsi, ja sit kuulu ihan törkeetä kolinaa. Sit kun se melu jatkui monta minuuttia ni menin kurkkaa ovisilmästä, sillä tytöllä oli SUKSET JA SAUVAT, eli lähössä hiihtää. Ja se teki koko ajan sellasta liikettä ihan kun hiihtäisi siinä lattialla.. :DD Se oli kai tullu hissistäkin niillä.. Sit ku se melu jatkui edelleen ni avasin oven ja kysäisin niiltä oisko mahdollista mennä ulos hiihtää kun mä yritän opiskella :DDD Se äiti vaan katto mua silleen WOOT??

  En tajuu mikä siinä kesti, mut joku 5 min varmaan kuulu sitä samaa meluu.. Se äiti kai kantoi jtn tavaraa ulos tms. Mut siis jos mä oisin ollu se äiti ni oisin heivannu ekana sen kakaran sinne pihalle hiihtämään ja vasta sitten huolehtinut niistä muista tavaroista... TAI oisin laittanut ne sukset vasta ulkona sille jalkaan..

  VastaaPoista
 4. Perla: Huomasin tänään, että siellä puutarhan ympärillä meni latu :D Taidan mennä sinne hiihtämään ;DD

  *~SL: Kiitos

  Jennakaroliina: Veikkaan, että mulla käy samallalailla :<

  Riikka: Ei hemmetti :DD toi on vaan mahdollista teidän talossa..

  VastaaPoista