torstai 28. tammikuuta 2010

kynsihuoltoa

Mun pitäisi ehkä pakata huomista varten, ei istua koneella, mutta kun en tiiä mitä ottaisin mukaan! Piti jo ajoissa pakata ettei aamulla tarvii kiirehtiä, mutta taas se jäi.. Jenna oli päivällä täällä, värjäsin sen hiukset, käytiin yliopistolla body ja circuit tunneilla ja nyt olen ihan puolikuollut. Toivottavasti ei ole huomenna paikat ihan jumissa, vaikka aika kauheeta rääkkiä se circuit olikin..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Katsoin äsken salkkarit nauhalta ja tein edes jotain järkevää, laitoin kynnet kuntoon. Mulla on aina kauhea tarve tehdä jotain tv:tä katsellessa, rasvaan jalkoja, lakkaan kynsiä, olen koneella tai syön.. Tuntuu jotenkin niin tylsältä vaan tuijottaa sitä telkkaria, varsinkin jo ohjelma on tasoa Salatut Elämät (oon koukussa siihen, oonko vähän epäcool?).

Nyt pitäisi ehkä vähän heitellä jotain vaatteita tonne laukkuun.. En pahemmin jaksa stressata, siellä on niin paljon muitakin ihmisiä, miksi joku katsoisi just mun vaatteita? Otan jotkut kivat jossa viihdyn, yhdet vaihtokengätkin saa riittää.. Nyt siis pakkaamaan, palailen sunnuntaina!

Hauskaa viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia:

 1. ihan sama ideologia tossa pakkauksessa. tuskin ketään oikeasti kiinnostaa mitä mulla on päällä joten päätin mukaan lähtevät vaatteet sen mukaan mitä on puhtaana:)

  VastaaPoista
 2. toivottavasti tulee kiva risteily :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan värinen lakka! Ja viettäkää kiva risteily :)

  VastaaPoista
 4. Jonna: hyvin toimi tämä ideologia ainakin mun kohdalla..

  emmi: tuli :P

  Jennakaroliina: kiitos! ja joo, oli kivaa! Ensi kerralla tuut mukaan ;)

  VastaaPoista