lauantai 16. tammikuuta 2010

Kotikolo

J:Lupailin muistaakseni joskus viime elokussa tehdä kämppäpostauksen. En kuitenkaan ole koskaan jaksanut, koska täällä on aina sekaista, liian pimeätä kuvaamiseen tai todella sekaista. Tänään kuitenkin siivosin, joten otin vähän kuvia samalla.

Mun kämppä on siis tosi pieni, vain vähän yli 20m2. Mulle tää on kuitenkin ihan luksusta, koska oon koko ikäni joutunut jakamaan Riikan kanssa pienen huoneen. Nyt on omaa tilaa, oma kylppäri ja mikä parasta, parveke. Vaikka ei sillä näin talvella oikein mitään teekään.

En ole koskaan ollut pahemmin kiinnostunut sisustamisesta ja suurin osa huonekaluista on hankittu Ikeasta tai olen saanut ne käytettynä. Uusia juttuja ostan ehkä kerran puolessa vuodessa. Nyt on hankintalistalla kirjahylly, pian selviää minne..

Eli ekana kun tulee ovesta sisään, on edessä pieni käytävä. Heti ulko-oven vieressä on kaksi kaappia, hattuhylly sekä minikokoinen naulakko takeille ja kengille. Oikealla puolella on ovi vessaan, pieni lipasto ja peili.
Photobucket
Tuohon pöydälle kasaan yleensä kaiken mahdollisen.. Nytkin siinä on aika paljon rojua, mutta mun mittakaavassa se on siisti.

Photobucket
Olohuone, keittiö ja makuuhuone

Photobucket
Näille rojuille tarvitsisin hyllyn! Ja liitutaulu on ollut puoli vuotta odottamassa tuossa, että hommasin sopivat välineet joilla kiinnittäisin sen seinälle.

Photobucket
"Keittiö" jää sisään tullessa oikealla. Kaapit ja laatikot varmaan suoraan 1960 luvulta.

Photobucket
Inhoan tota isoa mustaa laatikkoa, pölynkerääjää. Televisioksikin sitä taidetaan kutsua.

Photobucket
TV:n toisella puolella on Ikeasta hommattu (liian pieni) vaatekaappi.

Photobucket
Sängyn edessä on pieni ikkunalauta, jossa säilytän kuollutta kaktustani..

Photobucket
.. ja vielä toistaiseksi elossa olevia muovikukkasia.

Onko joku muu onnistunut tappamaan kaktuksen?

5 kommenttia:

 1. kivanäköistä sulla... ja hyvä,ettet ole hortonomiksi opiskelemassa:)

  VastaaPoista
 2. Tosi viihtyisän näköinen kämppä :> Ilmoittaudun myös kaktusten tappajaksi :D Jotenkin unohtaa vaan sen kastelun vaikka se niin pieni toimenpide onkin.

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen kämppä ja tosi siisti sisustus :) Ja toi parveke näyttää kans kivalta, mä voisin niin vaihtaa mun ranskalaisen parvekkeen siihen! :D

  VastaaPoista
 4. shahah täälä myös yksi kaktuksen tappaja! ensin osaan homehduttaa sen liiallisella kastelulla, ja kas yhtäkkiä se onki kuivunu ja kerääntyny kasaksi :<

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: jep, onneksi en :D

  Iina: Niimpä.. Olin pitkään siinä uskossa, ettei niitä tarvii kastella ollenkaan!

  Aini: Kiitos :> Parveke on kyllä kiva!

  K: haha :D Toi on jo hyvä saavutus!

  VastaaPoista