tiistai 26. tammikuuta 2010

Aivot narikkaan

Tänään oli aika kamala päivä. Mulla olisi ollut koulua 8-19, mutta oli pakko tulla nukkumaan fysiikan luennon ajaksi päikkärit. Peli on kuitenkin jo menetetty, musta ei mitään fyssanopea tule. Yök. Viimeinen luento loppui siinä seiskan aikoihin ja sen jälkeen suunnistin vielä ahkerana opiskelijana kansalaisopistolle enkun kurssille. Nyt siis hieman väsyttää. Oli kuitenkin pakko tulla koneelle lukemaan suosikkiblogit läpi. Blogien lisäksi oon koukuttunut toiseenkin juttuun.

Sanooko Fingerpori teille mitään? Löysin tuon sarjakuvan kunnolla vasta joskus viime syksynä ja nykyään käyn melkein päivittäin hesarin sivuilta tarkastaa uuden stripin. Niiden huumori on vaan niin huonoa, mutta niin hyvää samalla! Suurin osa jutuista on joko puujalkavitsejä tai hauskoja sanaleikkejä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 Haha. Toivottavasti jollekin iskee samanlainen huumori. Jos ei, niin laitetaan kaikki mun väsymyksen piikkiin ;) Eihän mulla oikeasti ole huono huumorintaju..

8 kommenttia:

 1. Fingerpori on LOISTAVA-sarjakuva :D tykkään älyttömästi!

  Ps.Parempi nauraa huonoille jutuille, kuin ei nauraa ollenkaan?

  VastaaPoista
 2. Monet mun kaverit kanssa lukee tota, mutta jotenkin en ole itse ihan niin innostunut. Kyllä sieltä silti välillä hauskoja juttuja löyty :D

  VastaaPoista
 3. Fingerpori osaa kyllä naurattaa! Tuli toissa jouluna melkein sixpäkki ku luin pikku veljen joululahjaksi saaman Fingerpori kirjan. Nauroin niin paljon, ku noi on niin älyvapaita juttuja :D

  VastaaPoista
 4. Ahahha, kuin kovis :D Munki on pakko ruveta seurailee tota. Ainaki tällee väsyneenä mä edelleen hohotan tota "sopii nautittavaksi porsaan kanssa"-strippiä :DDDdd

  VastaaPoista
 5. Fingerpori on ihan paras! Ainakin tosiaan hiukan väsyneenä, tai ylikierroksilla. Mites muuten toi banneri? Voisko vaihtaa?

  VastaaPoista
 6. fingerporit on ihan parhautta!!!! :) :) baban ehdoton suosikki! :)

  VastaaPoista
 7. Emilia: Toi on NIIIN totta :D

  Maya: En mäkään niitä kaikkia aina tajuu.. :P

  Jennakaroliina: Hyvä keino treenata ;)

  Milja: Kannattaa! Toi porsaan ja kanan kanssa on ihan paras :D

  Anonyymi: Jep:D Joo tosta bannerista, mun on joku ikuisuus pitänyt vääntää uusi :S oon vaan tosi huono siitä. :D Eli jos joku haluaa tehdä meille uuden bannerin, oon enemmän kuin kiitollinen!

  Hepa-Neiti: :D

  Sirpa: Jep:D

  VastaaPoista