maanantai 29. kesäkuuta 2009

Terkkuja Lontoosta!!

Selvittiin viime yönä Lontoosta kotiin, oli ihan mahtava reissu! Aurinko paistoi oikeastaan koko ajan, onnistuin jopa polttamaan naamani heti ekana päivänä Hyde Parkissa istuskellessa. Kierreltiin vähän nähtävyyksissä, mutta museot jäi väliin ihanan ilman takia. Käveltiin varmaan 20 km päivässä pitkin kaupunkia (ja kauppoja), shoppailtiin ja istuttiin puistoissa syömässä takeaway ruokia melkeen joka päivä.

Lontooseen matkustaminen ja siellä liikkuminen on ihan liian helppoa! Metrolla matkustaminen ensin vähän epäilytti, mutta se oli maailman helpointa. Lentokentältä löydettiin hotellille ilman mitään ongelmia ja lennotkin oli ajoissa. Oli niin helppoa ja hauskaa, että voisin lähteä takaisin vaikka heti.

En jaksa mitään ihmeempää matkakertomusta kirjottaa, ostokset esittelen myöhemmin ja ehkä myös jotain kivoja asuja matkan ajalta. Nyt saatte katsella Lontoo kuvia.

Aika perus nähtävyydet siis käytiin läpi, pakkohan ne on ainakin kerran nähdä jos Lontoossa käy. London Eye oli niin kallis ettei menty sinne, käytettiin ne rahat ennemmin shoppailuun. Toi Harry Potter platform oli pakko käydä tsekkaamassa, olin vähän pettynyt kun en päässyt Tylypahkaan.

Meidän hotelli oli ihan ok, sellasta keskitasoa.. Sijainti oli ihan mahtava, kävelymatka kaupoille ja Paddingtonin asema ihan vieressä, sieltä lähti junat lentokentälle ja monta metrolinjaa.


Oltiin aika pihejä ruoan suhteen myös, meiän ruokailut oli tätä tyyliä. Ja sit tietty KFC:ssä ja Burger Kingissä piti käydä.


Okei, on vähän lavastettuja! Käytiin yleensä ostamassa kaupasta tai jostain takeawaysta esim. kolmioleivät ja sitten puistoon tai hotellille syömään. Ja mansikat oli halpoja ja hyviä! Mun on aina pakko ulkomailla ostella erilaisia suklaita, vaikka Suomessa en useasti syö suklaata. Aero kuitenkin on ihan parasta!

Ajattelin viimeistään huomenna kuvailla ostoksia, ei ne kyllä mitään kamalan ihmeellisiä ole, sorruin ostelemaan Primarkista kaikkea pientä..

Ainiin, pääsin yliopistoon! Jyväskylään opiskelemaan yhteiskuntapolitiikkaa.. Huomenna pitäisi tulla turun tulokset, jännittää! Jyväskylän koe oli mennyt tosi hyvin, sain pääsykokeesta pisteet 60/60. En voi uskoa, että muut kokeet olisi menneet yhtä hyvin. Pääasia nyt kuitenkin että pääsin yliopistoon, ja onhan Jyväskylä ihan kiva kaupunki!

1 kommentti:

  1. Kiva blogi teillä :) Ihan pakko muuten kertoa, että oon iteki Jenna ja mulla on kaksossisko nimeltään Riikka :D

    VastaaPoista